ΠΑΟΚ : Πάτησε Θεσσαλονίκη ο Τόμας Κεντζιόρα (pics-vids)

21:30 - 27/01/2023

Το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ μετά τον Τάισον, ο Τόμας Κεντζιόρα το βράδυ της Παρασκευής (27/1) έφτασε στην Θεσσαλονίκη! Ο 28χρονος Πολωνός αμυντικός σύμφωνα με τον Δικέφαλο για δανεισμό μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και ήρθε στην πόλη μέσω Κωνσταντινούπολης, μιας που βρίσκονταν με την αποστολή της Ντιναμό Κιέβου στην Αττάλεια όπου η […] The post ΠΑΟΚ : Πάτησε Θεσσαλονίκη ο Τόμας Κεντζιόρα (pics-vids) first appeared on ThesSports.

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Τόμας Κεντζιόρα

Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής (27/1) ο Τόμας Κεντζιόρα. Ο Πολωνός μπακ ολοκληρώνει τη μεταγραφή του στον Δικέφαλο του Βορρά. Έτοιμος να ολοκληρώσει τη δεύτερη μεταγραφική του κίνηση στη χειμερινή περίοδο είναι ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς τα βρήκαν με την Ντιναμό Κιέβου για τον εξάμηνο δανεισμό του Τόμας Κεντζιόρα. ... Περισσότερα To άρθρο Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Τόμας Κεντζιόρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο Κεντζιόρα (Photos)

ΠΑΟΚ: Έφτασε στην Ελλάδα ο Τόμας Κεντζιόρα για να ολοκληρώσει…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Στην Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Κεντζιόρα

Στην Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Κεντζιόρα 27/01/2023 Ο ΠΑΟΚ έφερε εις πέρας μία υπόθεση που απαιτούσε λεπτούς χειρισμούς και ντύνει στα «ασπρόμαυρα» τον Τόμας Κεντζιόρα, δίνοντας μία ακόμη λύση στα χέρια του Ραζβάν Λουτσέσκου στα άκρα της άμυνας. Ο 28χρονος έφτασε με πτήση από την Κωνσταντινούπολη στην Θεσσαλονίκη, όπου τον υποδέχθηκαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και αμέσως κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς. Το Σάββατο, ο Κεντζιόρα θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και θα ακολουθήσει το τυπικό της ανακοίνωσης του δανεισμού του... Ο Πολωνός πίεσε πολύ για την επικείμενη μεταγραφή

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Άρσεναλ: Αφήνει Γκιοκερές και πάει για Βλάχοβιτς!

Τον θέλει η Λίβερπουλ, τον… κλέβει η Γουέστ Χαμ

Τα ερωτηματικά για την ενδεκάδα του Άρη

Δομή εις το Όνομα του Άλκη: Ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα σε μαθητές Γυμνασίου του Ωραιοκάστρου

Το… θέμα με τις κάρτες στον ΠΑΟΚ

Φορολογικές δηλώσεις: Ποιοι κωδικοί σας εξασφαλίζουν έκπτωση φόρου (vid)