Τριαντάφυλλος για Γιώργο Λιάγκα: «Πρόσεχε τι λες, μου έστειλε μήνυμα να πάω καλεσμένος»
13:14 - 28/01/2023
Ο Τριαντάφυλλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, […]
The post Τριαντάφυλλος για Γιώργο Λιάγκα: «Πρόσεχε τι λες, μου έστειλε μήνυμα να πάω καλεσμένος» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τριαντάφυλλος για Γιώργο Λιάγκα: «Πρόσεχε λίγο τι λες, είσαι μεγαλοδημοσιογράφος»
Αφορμή στάθηκαν μερικά σχόλια που έκανε ο παρουσιαστής πρόσφατα για τον τραγουδιστή - Δείτε βίντεο
Διαβάστε το στο Τριαντάφυλλος για Γιώργο Λιάγκα: «Πρόσεχε λίγο αγόρι μου τι λες, είσαι μεγαλοδημοσιογράφος»
Ο Τριαντάφυλλος απάντησε στην εκπομπή «Γεια σου» στα σχόλια που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας για αυτόνΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΤριαντάφυλλος για Γιώργο Λιάγκα: «Πρόσεχε λίγο αγόρι μου τι λες, είσαι μεγαλοδημοσιογράφος»
Στα σχόλια που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας προς το πρόσωπό του Τριαντάφυλλου απάντησε ο τραγουδιστής στην
To άρθρο Τριαντάφυλλος για Γιώργο Λιάγκα: «Πρόσεχε λίγο αγόρι μου τι λες, είσαι μεγαλοδημοσιογράφος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΤριαντάφυλλος για Γιώργο Λιάγκα: «Πρόσεχε λίγο αγόρι μου τι λες, είσαι μεγαλοδημοσιογράφος»
Ο Τριαντάφυλλος απάντησε στην εκπομπή «Γεια σου» στα σχόλια που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας για αυτόν Ο Τριαντάφυλλος δήλωσε πως δεν παίρνει πίσω τους χαρακτηρισμούς του για τον Γιώργο Λιάγκα. Συγκεκριμένα, είπε: «Ναι ρε φίλε, κ@λοτούμπας είναι. Δεν μπορώ να καταλάβω κάποιους ανθρώπους, που τη μια μέρα λένε καλά λόγια για σένα, την επόμενη σε […]
Διαβάστε το στο irafina.grΤριαντάφυλλος για Λιάγκα: "Πρόσεχε τι λες, μου έστειλε μήνυμα να πάω καλεσμένος"
"Αγόρι μου γλυκό, κ@λοτούμπας δεν υπήρξα ποτέ στη ζωή μου"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr