Τριαντάφυλλος για Γιώργο Λιάγκα: «Πρόσεχε τι λες, μου έστειλε μήνυμα να πάω καλεσμένος»

13:14 - 28/01/2023

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, […] The post Τριαντάφυλλος για Γιώργο Λιάγκα: «Πρόσεχε τι λες, μου έστειλε μήνυμα να πάω καλεσμένος» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τριαντάφυλλος για Γιώργο Λιάγκα: «Πρόσεχε λίγο τι λες, είσαι μεγαλοδημοσιογράφος»

Αφορμή στάθηκαν μερικά σχόλια που έκανε ο παρουσιαστής πρόσφατα για τον τραγουδιστή - Δείτε βίντεο

Διαβάστε το στο

Τριαντάφυλλος για Γιώργο Λιάγκα: «Πρόσεχε λίγο αγόρι μου τι λες, είσαι μεγαλοδημοσιογράφος»

Ο Τριαντάφυλλος απάντησε στην εκπομπή «Γεια σου» στα σχόλια που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας για αυτόνΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Τριαντάφυλλος για Γιώργο Λιάγκα: «Πρόσεχε λίγο αγόρι μου τι λες, είσαι μεγαλοδημοσιογράφος»

Στα σχόλια που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας προς το πρόσωπό του Τριαντάφυλλου απάντησε ο τραγουδιστής στην To άρθρο Τριαντάφυλλος για Γιώργο Λιάγκα: «Πρόσεχε λίγο αγόρι μου τι λες, είσαι μεγαλοδημοσιογράφος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ο Τριαντάφυλλος απάντησε στην εκπομπή «Γεια σου» στα σχόλια που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας για αυτόν Ο Τριαντάφυλλος δήλωσε πως δεν παίρνει πίσω τους χαρακτηρισμούς του για τον Γιώργο Λιάγκα. Συγκεκριμένα, είπε: «Ναι ρε φίλε, κ@λοτούμπας είναι. Δεν μπορώ να καταλάβω κάποιους ανθρώπους, που τη μια μέρα λένε καλά λόγια για σένα, την επόμενη σε […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Τριαντάφυλλος για Λιάγκα: "Πρόσεχε τι λες, μου έστειλε μήνυμα να πάω καλεσμένος"

"Αγόρι μου γλυκό, κ@λοτούμπας δεν υπήρξα ποτέ στη ζωή μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο