Ηλίας Βαλάσης: «Έχασα τη θέση μου στο Ναυτικό, επειδή πήγα στο Survivor»
14:48 - 28/01/2023
Καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια Σου» βρέθηκε ο Ηλίας Βαλάσης. Ο γνωστός ηθοποιός, σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, […]
The post Ηλίας Βαλάσης: «Έχασα τη θέση μου στο Ναυτικό, επειδή πήγα στο Survivor» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ηλίας Βαλάσης: Έχασα τη θέση μου στο Πολεμικό Ναυτικό επειδή πήγα στο Survivor
Ο Ηλίας Βαλάσης ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του πρώτου ελληνικού Survivor το 2003Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΗλίας Βαλάσης: «Έχασα τη θέση μου στο Ναυτικό, επειδή πήγα στο Survivor»
Στην εκπομπή «Γειά Σου» βρέθηκε καλεσμένος το Σάββατο 28/1 ο Ηλίας Βαλάσης. Ο γνωστός ηθοποιός, σε
To άρθρο Ηλίας Βαλάσης: «Έχασα τη θέση μου στο Ναυτικό, επειδή πήγα στο Survivor» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΗλίας Βαλάσης: "Έχασα τη θέση μου στο Ναυτικό, επειδή πήγα στο Survivor"
"Ήταν ο απόλυτος υποσιτισμός, κάναμε κακό στο σώμα μας, παρανοείς"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΗλίας Βαλάσης: «Έχασα τη θέση μου στο Πολεμικό Ναυτικό επειδή πήγα στο Survivor» (video)
Ο Ηλίας Βαλάσης είναι ένας από τους παίκτες του πρώτου ελληνικού Survivor το το 2003 [...]
The post Ηλίας Βαλάσης: «Έχασα τη θέση μου στο Πολεμικό Ναυτικό επειδή πήγα στο Survivor» (video) appeared first on Το Μάτι.
Διαβάστε το στο tomati.gr