Χριστόφορος Παπακαλιάτης για Maestro: «Δεν ψωνίστηκα, αγχώθηκα που θα το δουν πιο πολλά μάτια στο Netflix»
16:58 - 28/01/2023
Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, το Σάββατο 28/1 που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή
To άρθρο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για Maestro: «Δεν ψωνίστηκα, αγχώθηκα που θα το δουν πιο πολλά μάτια στο Netflix» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παπακαλιάτης: Δε ψωνίστηκα που το «Μαέστρο» πήγε στο Netflix
Τι απάντησε για τις σκληρές σκηνές βίας - «Σε όλες τις δουλειές μου αλλά ειδικά σε αυτήν νομίζω ότι εισακούστηκαν πολλές προσευχές μου», δήλωσε
Διαβάστε το στο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για Maestro: «Δεν ψωνίστηκα, αγχώθηκα που θα το δουν πιο πολλά μάτια στο Netflix»
Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, το Σάββατο 28/1 που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». Σε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στη Ναταλία Γερμανού μεταξύ άλλων, μίλησε για την επιτυχία του Maestro και τη συνεργασία του με τους συντελεστές. «Το έγραψα στην καραντίνα. Μόνο τον Φάνη τον είχα γράψει εξαρχής για […]
Διαβάστε το στο govastileto.gr