Ηλίας Βαλάσης: «Έσπασε» στα λόγια του Γρηγόρη Αρναούτογλου – «Μου στάθηκε όσο κανένας»

20:56 - 28/01/2023

Καλεσμένος της Μαρίας Μπακοδήμου βρέθηκε ο Ηλίας Βαλάσης στο πλατό του «Γεια σου» το Σάββατο στον ΣΚΑΪ με αφορμή την θεατρική […] The post Ηλίας Βαλάσης: «Έσπασε» στα λόγια του Γρηγόρη Αρναούτογλου – «Μου στάθηκε όσο κανένας» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκινήθηκε με τα λόγια του Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Ηλίας Βαλάσης: Μου στάθηκε όσο κανένας

Τα λόγια του Γρηγόρη Αρναούτογλου συγκίνησαν βαθιά τον ηθοποιό και πρώην παίκτη του πρώτου ελληνικού Survivor, Ηλία Βαλάση, που ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου». «Με την ιστορία του Βαλάση τότε είχε γίνει ένας σάλος. Όλα αυτά τα χρόνια που ακολούθησαν αργότερα και λόγω μιας πίστης που μας δένει, που είναι κάτι πολύ μεταξύ μας και κάθε φορά που βλεπόμαστε καταλαβαινόμαστε, είναι μια μαγική περίπτωση. Όπως, επίσης, η εξέλιξη του σε έναν συγκλονιστικό ηθοποιό. Δηλαδή η πορεία αυτού του παιδιού είναι για ταινία. Πως ένας εκπαιδευτής των ΟΥΚ πηγαίνει σε ένα ριάλιτι, αλλάζει η ζωή του, έρχονται τα πάνω κάτω και γίνεται μετά από χρόνια ένας ηθοποιός καταπληκτικός. Δεν είναι σενάριο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο