Τριών Ιεραρχών: Κανονικά το μάθημα στα σχολεία – Κλειστά φροντιστήρια και κέντρα ξένων γλωσσών

13:50 - 29/01/2023

Στην αυριανή γιορτή των Τριών Ιεραρχών (Δευτέρα, 30/1), τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα πραγματοποιούν κανονικά τα μαθήματά τους, όπως προβλέπει η εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας, που εκδόθηκε στις 25 Ιανουαρίου. Στην εγκύκλιο που υπογράφεται από την υφυπουργό Παιδείας, Ζέττα Μακρή, αναφέρεται: «Σας ενημερώνουμε ότι την 30η Ιανουαρίου, ημέρα εορτασμού των Τριών Ιεραρχών, στις σχολικές μονάδες (δημόσιες και ιδιωτικές) Πρωτοβάθμιας και Το άρθρο Τριών Ιεραρχών: Κανονικά το μάθημα στα σχολεία – Κλειστά φροντιστήρια και κέντρα ξένων γλωσσών εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τριών Ιεραρχών: Κανονικά τα σχολεία τη Δευτέρα - Κλειστά φροντιστήρια και κέντρα ξένων γλωσσών

Αναλυτικά τί προβλέπει η εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Τριών Ιεραρχών: Κανονικά τα σχολεία, κλειστά φροντιστήρια και κέντρα ξένων γλωσσών

Η γιορτή των Τριών Ιεραρχών ήταν μέχρι πριν από μερικά χρόνια αργία για τα σχολεία, αλλά πλέον είναι μόνο για τα φροντιστήρια και τα κέντρα ξένων γλωσσών. Έτσι αύριο (30.01.2023) τα μαθήματα θα γίνουν κανονικά. Το ότι ανήμερα των Τριών Ιεραρχών τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά προβλέπεται σε εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας από την περασμένη ... Περισσότερα To άρθρο Τριών Ιεραρχών: Κανονικά τα σχολεία, κλειστά φροντιστήρια και κέντρα ξένων γλωσσών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Τριών Ιεραρχών: Κανονικά τα σχολεία, κλειστά φροντιστήρια και κέντρα ξένων γλωσσών

Η γιορτή των Τριών Ιεραρχών ήταν μέχρι πριν από μερικά χρόνια αργία για τα Σχολεία, αλλά πλέον είναι μόνο για τα φροντιστήρια και τα κέντρα ξένων γλωσσών.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Τριών Ιεραρχών: Πώς θα λειτουργήσουν σχολεία, φροντιστήρια και κέντρα ξένων γλωσσών

Την γιορτή των Τριών Ιεραρχών εορτάζει η χώρα αύριο, Δευτέρα (30/1) με τα σχολεία όλων των βαθμίδων να πραγματοποιούν κανονικά τα μαθήματά τους όπως προβλέπει η εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας που εκδόθηκε στις 25 Ιανουαρίου. Στην εγκύκλιο που υπογράφεται από την υφυπουργό Παιδείας, Ζέττα Μακρή, αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Σας ενημερώνουμε ότι την 30η Ιανουαρίου, ημέρα εορτασμού των Τριών Ιεραρχών, στις σχολικές μονάδες (δημόσιες και ιδιωτικές) Πρωτοβάθμιας και […] Το άρθρο Τριών Ιεραρχών: Πώς θα λειτουργήσουν σχολεία, φροντιστήρια και κέντρα ξένων γλωσσών εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Τριών Ιεραρχών – Τι ισχύει τελικά για την αργία σε σχολεία και φροντιστήρια

Τριών Ιεραρχών, γιορτή σήμερα και τελικά άλλα ισχύουν για την αργία στα σχολεία και άλλα στα φροντιστήρια. Δείτε αναλυτικά τι ισχύει. Όπως και την προηγούμενη χρονιά, μία λιγότερη αργία έχουν και για το 2023 οι μαθητές των σχολείων: Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, γιορτή των Τριών Ιεραρχών, τα μαθήματα στα σχολεία θα γίνουν κανονικά. Αυτό γιατί […] The post Τριών Ιεραρχών – Τι ισχύει τελικά για την αργία σε σχολεία και φροντιστήρια appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε το στο militaire.gr

Τριών Ιεραρχών: Κανονικά το μάθημα στα σχολεία – Κλειστά φροντιστήρια και κέντρα ξένων γλωσσών

Την γιορτή των Τριών Ιεραρχών εορτάζει η χώρα αύριο, Δευτέρα (30/1) με τα σχολεία όλων των βαθμίδων να πραγματοποιούν κανονικά τα μαθήματά τους όπως προβλέπει η εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας που εκδόθηκε στις 25 Ιανουαρίου.Την γιορτή των Τριών Ιεραρχών εορτάζει η χώρα αύριο, Δευτέρα (30/1) με τα σχολεία όλων των βαθμίδων να πραγματοποιούν κανονικά τα μαθήματά τους όπως προβλέπει η εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας που εκδόθηκε στις 25 Ιανουαρίου.Στην εγκύκλιο που υπογράφεται από την υφυπουργό Παιδείας, Ζέττα Μακρή, αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Σας ενημερώνουμε ότι την 30η Ιανουαρίου, ημέρα εορτασμού των […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τριών Ιεραρχών: Κανονικά τα σχολεία τη Δευτέρα -Κλειστά φροντιστήρια και κέντρα ξένων γλωσσών

Κανονικά θα πραγματοποιούν τα μαθήματα στα σχολεία όλων των βαθμίδων, αύριο Δευτέρα, που είναι η γιορτή των Τριών Ιεραρχών, σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας που εκδόθηκε στις 25 Ιανουαρίου.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Κανονικά τα μαθήματα στα σχολεία τη Δευτέρα των Τριών Ιεραρχών – Κλειστά φροντιστήρια και κέντρα ξένων γλωσσών

ΣΧΟΛΕΙΑ - ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ: Κανονικά θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα στα σχολεία, αύριο, 30 Ιανουαρίου, εορτή των Τριών Ιεραρχών, όπως προβλέπει η εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας που εκδόθηκε στις 25 Ιανουαρίου. Το άρθρο Κανονικά τα μαθήματα στα σχολεία τη Δευτέρα των Τριών Ιεραρχών – Κλειστά φροντιστήρια και κέντρα ξένων γλωσσών εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Τριών Ιεραρχών: Ανοιχτά τα σχολεία τη Δευτέρα, κλειστά φροντιστήρια και ξένες γλώσσες

Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, ανήμερα της γιορτής των Τριών Ιεραρχών, όπως προβλέπεται από τη σχετική εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Αντίθετα, οι μαθητές δεν…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Κανονικά το μάθημα στα σχολεία ανήμερα των Τριών Ιεραρχών – Κλειστά φροντιστήρια και κέντρα ξένων γλωσσών

Την γιορτή των Τριών Ιεραρχών εορτάζει η χώρα αύριο, Δευτέρα (30/1) με τα σχολεία όλων των βαθμίδων να πραγματοποιούν κανονικά τα μαθήματά τους όπως προβλέπει η εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας που εκδόθηκε στις 25 Ιανουαρίου. Στην εγκύκλιο που υπογράφεται από την υφυπουργό Παιδείας, Ζέττα Μακρή, αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Σας ενημερώνουμε ότι την 30η Ιανουαρίου, ημέρα εορτασμού […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Τριών Ιεραρχών: Κανονικά μάθημα στο σχολείο – Αργία στο φροντιστήριο

Τα φροντιστήρια γενικής παιδείας και τα κέντρα ξένων γλωσσών δεν έχουν συμπεριληφθεί στη νομοθετική αναθεώρηση του 2020 που αφαίρεσε την επίσημη αργία των Τριών Ιεραρχών από την εκπαίδευση.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Συνέντευξη Μητσοτάκη στο κεντρικό δελτίου του ΣΚΑΪ το βράδυ της Πέμπτης

Κικίλιας για ΑΙΓΙΣ: Μέσα σε 9 μήνες προκηρύξαμε διαγωνισμούς ύψους 1,5 δισ. ευρώ – Θα δώσουμε μάχη το καλοκαίρι

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η ζωή της μετά το «Survivor» και ο νέος της σύντροφος

Ελεονώρα Μελέτη: Απαντά για τις χυδαίες επιθέσεις που δέχεται για την απόφασή της να κατέβει στις Ευρωεκλογές

Μητσοτάκης για το Πρόγραμμα “Αιγίς”: Η πρόληψη, η καταστολή και η αποκατάσταση, το τρίπτυχο για την προστασία της ανθρώπινης ζωής

Κεραμέως από Βρυξέλλες: Η Τεχνική Υποστήριξη της Κομισιόν, πολύτιμος αρωγός στα μεταρρυθμιστικά επιτεύγματα της χώρας μας