Σταύρος Θεοδωράκης: Η εξομολόγηση για την περιπέτεια με τον καρκίνο – «Θα πω κάτι που δεν το έχω ξαναπεί»
17:18 - 30/01/2023
Ο Σταύρος Θεοδωράκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Στούντιο 4” και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την περιπέτειά του
To άρθρο Σταύρος Θεοδωράκης: Η εξομολόγηση για την περιπέτεια με τον καρκίνο – «Θα πω κάτι που δεν το έχω ξαναπεί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Σταύρος Θεοδωράκης εξομολoγείται για την περιπέτειά του με τον καρκίνο
Ο Σταύρος Θεοδωράκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων, μίλησε για την περιπέτειά του με τον καρκίνο και τον τυχαίο τρόπο που το ανακάλυψε. «Η περιπέτεια με τον καρκίνο ήρθε πολύ απότομα. Θα πω κάτι που δεν το έχω ξαναπεί. Έκανα ως αρχηγός περιοδείας μια επίσκεψη στο Γενικό Ναυτικό Νοσοκομείο και μου λέει […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΗ εξομολόγηση του Σταύρου Θεοδωράκη για τον καρκίνο: «Θα πω κάτι που δεν το έχω ξαναπεί»
Ο Σταύρος Θεοδωράκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Στούντιο 4” και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την περιπέτειά του με τον καρκίνο και τον τυχαίο τρόπο που το ανακάλυψε.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Στούντιο 4” και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την περιπέτειά του με τον καρκίνο και τον τυχαίο τρόπο που το ανακάλυψε. «Η περιπέτεια με τον καρκίνο ήρθε πολύ απότομα. Θα πω κάτι που δεν το έχω ξαναπεί. Έκανα ως αρχηγός περιοδείας μια επίσκεψη στο Γενικό Ναυτικό Νοσοκομείο και μου λέει […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣταύρος Θεοδωράκης: Η εξομολόγησή του για τον καρκίνο – «Θα πω κάτι που δεν το έχω ξαναπεί»
Ο Σταύρος Θεοδωράκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Στούντιο 4” και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την περιπέτειά του με τον καρκίνo.
Διαβάστε το στο neolaia.grΟ Σταύρος Θεοδωράκης σε μια σπάνια εξομολόγηση για τον καρκίνο: «Ήταν ένα δύσκολο μάθημα που ήρθε απότομα»
Ο Σταύρος Θεοδωράκης έκατσε στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και τον τυχαίο τρόπο με τον οποίο τον ανακάλυψε. «Ο καρκίνος ήταν ένα πολύ δύσκολο μάθημα που ήρθε απότομα. Έχει πλάκα αυτό, δεν το έχω ξαναπεί. Έκανα ως αρχηγός περιοδεία στο Γενικό Ναυτικό […]
The post Ο Σταύρος Θεοδωράκης σε μια σπάνια εξομολόγηση για τον καρκίνο: «Ήταν ένα δύσκολο μάθημα που ήρθε απότομα» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr