Πτώση F-4 Phantom: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον κυβερνήτη - Ρίψεις φωτοβολίδων στο Κατάκολο

19:46 - 30/01/2023

Πτώση F-4 Phantom: Αγωνία για τον κυβερνήτη Σμηναγό Ευστάθιο Τσιτλακίδη - Οι έρευνες συνεχίζονταιΠερισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πτώση F-4 στην Ανδραβίδα: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον κυβερνήτη – Επιχειρούν δύτες και υποβρύχιο ρομπότ

Συνεχίζονται και σήμερα Τρίτη (31/1) οι έρευνες με στόχο τον εντοπισμό του κυβερνήτη του μαχητικού αεροσκάφους F-4 της Πολεμικής Αεροπορίας που συνετρίβη τη Δεύτερα (30/1), σε θαλάσσια περιοχή ανοιχτά από το Κατάκολο Ηλείας. Στην περιοχή επιχειρούν, όπως επισημαίνει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων δύο δύτες της Κινητής Ομάδας Συντήρησης Υποβρυχίων και Θαλάσσιων Εγκαταστάσεων (ΚΟΣΥΦΕ) της 206 Πτέρυγας Αεροπορικών Υποδομών και τρεις δύτες της 31 Μοίρας Επιχειρήσεων Έρευνας και Διάσωσης. Οι δύτες επιχειρούν σε ναυαγοσωστικό μέσο του Λιμενικού Σώματος με την αρωγή υποβρυχίου ρομπότ που έχει τη δυνατότητα να φτάνει σε βάθος έως εκατό μέτρων. Πέραν των ελικοπτέρου S-70 του Πολεμικού Ναυτικού κα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Πτώση F-4 Phantom: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 31χρονο κυβερνήτη Τσιτλακίδη – Τα ανατριχιαστικά λόγια του ΑΓΓΕΘΑ [βίντεο]

Πτώση F-4 Phantom: Άκαρπες παραμένουν μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό του κυβερνήτη του Φάντομ, Ευστάθιου Τσιτλακίδη που κατέπεσε χθες Δευτέρα (30/01). Από την πτώση του μαχητικού τον θάνατο βρήκε ο 29χρονος συγκυβερνήτης Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας, βυθίζοντας στη θλίψη ολόκληρη την Ελλάδα. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση στην περιοχή όπου κατέπεσε το Φάντομ επιχειρούν 1 C-130, 1 Super Puma, […] Το άρθρο Πτώση F-4 Phantom: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 31χρονο κυβερνήτη Τσιτλακίδη – Τα ανατριχιαστικά λόγια του ΑΓΓΕΘΑ [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Πτώση Phantom: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου κυβερνήτη - Πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις

Σε τριήμερο πένθος βρίσκονται οι Ενοπλες Δυνάμεις μετά την πτώση μαχητικού Phantom νότια της Ανδραβίδας. Την ίδια ώρα όμως, συνεχίζεται η αγωνία για τον εντοπισμό του κυβερνήτη, σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Πτώση Φάντομ: Δυσχεραίνονται οι έρευνες για τον αγνοούμενο πιλότο μας – Πέφτει χαλάζι στο Κατάκολο

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον κυβερνήτη του Phantom, Ευστάθιο Τσιτλακίδη που κατέπεσε χθες, ενώ είχε ξεκινήσει για εκπαιδευτική πτήση από την Ανδραβίδα. Oι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή του Κατάκολου, τις τελευταίες ώρες, καθιστούν το έργο των σωστικών δυνάμεων πολύ δύσκολο. Χαρακτηριστικό της κακοκαιρίας, είναι οι ισχυροί άνεμοι και η έντονη χαλαζόπτωση.

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Κτηνωδία: Πυροβόλησαν και σκότωσαν δελφινάκι

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»

Super League: Στο +4 κι αγκαλιάζει τον τίτλο η ΑΕΚ

Σακελλαροπούλου από Χιλή: «Οι σχέσεις των δύο χωρών βρίσκονται σε άριστο επίπεδο»

Λασίθι: Περιπέτεια για 57χρονη πεζοπόρο που τραυματίστηκε στο φαράγγι του Ρίχτη

Γιώργος Λυγγερίδης: Το «φλασάκι» με τα 15 βίντεο από ανώνυμο πληροφοριοδότη ξεκλείδωσε την υπόθεση