Μάνος Δασκαλάκης: «Δικαιοσύνη για τη Τζωρτζίνα μου»- Καταθέτει ως πρώτος μάρτυρας σήμερα στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου

07:40 - 31/01/2023

Ο πατέρας των παιδιών έχει προσφύγει για τη λύση του γάμου τους και πλέον δεν βρίσκεται στο πλάι της 34χρονης

Διαβάστε Περισσότερα στο Skai.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μάνος Δασκαλάκης: «Εδειχνε σε όλους ότι ήταν καλή μητέρα»- Τι κατέθεσε στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Στο βήμα του μάρτυρα βρέθηκε ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου και πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών, Μάνος Δασκαλάκης.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Έφτασε στο δικαστήριο ο Μάνος Δασκαλάκης – Καταθέτει ως πρώτος μάρτυρας στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου (φωτό & βίντεο)

Ο Μάνος Δασκαλάκης έφτασε λίγα λεπτά μετά τις 10, το πρωί της Τρίτης 31/1 στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Ο πατέρας των τριών κοριτσιών από την Πάτρα συνοδευόταν από τον δικηγόρο του και, όπως και τις προηγούμενες φορές δεν προχώρησε σε δηλώσεις. Καταθέτει πρώτος στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Αναμένεται η […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Μάνος Δασκαλάκης: Τι κατέθεσε στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Δεν μου είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα ότι μπορεί να είχε κάνει κάτι στα παιδιά μου»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Skai.gr

Συγκλονίζει η σύζυγος του Μπρους Γουίλις: «Ανάμεικτα συναισθήματα θλίψης» πριν τα Χριστούγεννα…

Ξύλο στην τουρκική βουλή για τον προϋπολογισμό – Βίντεο

Ο κόσμος της Ρεάλ μίλησε: Στηρίζει Αλόνσο και θέλει να φύγει ο Βινίσιους

Politico: Στα χέρια του Πούτιν οι εγγυήσεις για την ασφάλεια της Ουκρανίας

Στην Κωνσταντινούπολη στις 19 Οκτωβρίου ο Όλαφ Σολτς - Συνάντηση με Ερντογάν για μεταναστευτικό και Μ. Ανατολή

Ισραήλ: «Σκανδαλώδη» τα συμπεράσματα από την έρευνα του ΟΗΕ για τη Γάζα