Επίσκεψη του Νίκου Δένδια στο Ισραήλ

08:36 - 31/01/2023

Ο Νίκος Δένδιας αναμένεται να γίνει διαδοχικά δεκτός από τον τον πρόεδρο του Ισραήλ Ισαάκ Χέρτσογκ, καθώς και από τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν ΝετανιάχουΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο eretikos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου, στο Επιστημονικό Πάρκο Πατρών

Ο πρώην Πρωθυπουργός και Βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Γιώργος Παπανδρέου, επισκέφθηκε την Τρίτη 31 Ιανουαρίου τις εγκαταστάσεις του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών (ΕΠΠ) όπου τον υποδέχθηκε, o Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΕΠΠ, καθηγητής κ.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Η ξεχωριστή σημασία της επίσκεψης Δένδια στο Ισραήλ

«Στρατηγική η σχέση της Ελλάδας με το Ισραήλ» Μετά τον επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Άντονι Μπλίνκεν, με ένα 24ωρο διαφορά, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας κάνει σήμερα τη δεύτερη επίσκεψη και πρώτη υπουργού Εξωτερικών κράτους μέλους της ΕΕ στο Ισραήλ μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης την 29η Δεκεμβρίου 2022 και τον ορισμό του νέου Το άρθρο Η ξεχωριστή σημασία της επίσκεψης Δένδια στο Ισραήλ εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Επίσκεψη Μητσοτάκη – Αναστασιάδη στο Μάτι

Τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη θα υποδεχθεί την Τετάρτη στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός θα υποδεχθεί το Νίκο Αναστασιάδη στις 10:00, στο Μέγαρο Μαξίμου. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει υπογραφή συμφωνίας από τους υπουργούς Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας και Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κυπριακής Δημοκρατίας για την αμοιβαία Το άρθρο Επίσκεψη Μητσοτάκη – Αναστασιάδη στο Μάτι εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Επίσκεψη Κουτσούμπα στο Κιλκίς

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα επισκεφθεί, την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, το Κιλκίς. Το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής: - Στις 18:30 θα παρευρεθεί σε σύσκεψη με θέμα "Τα οξυμένα λαϊκά προβλήματα στο Κιλκίς", στην αίθουσα [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eretikos.gr

Σοκ από τις καταθέσεις για αεροπλάνα της Boeing: «Ήρθα εδώ γιατί δεν θέλω να δω τη συντριβή 787 ή 777» είπε μάρτυρας

NASA: Υπάρχει εξωγήινη ζωή στο ηλιακό μας σύστημα – Που κρύβεται

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Απολύτως ψευδή τα δημοσιεύματα για το περιεχόμενο της συζήτησης στο Εκτελεστικό Γραφείο

Ευρωεκλογές: Τότε που Ελεονώρα Μελέτη ξέπλενε τον Ηλία Κασιδιάρη (βίντεο)

Γαλλία: Η Λεπέν πρώτη στη Γαλλία με διαφορά – Ζητά εθνικές εκλόγές

ΕΟΔΥ: Τέσσερις θάνατοι από κορονοϊό – Τρία νέα σοβαρά κρούσματα γρίπης