Μπο για Καρολίνα Καλύβα και Μάριο Πρίαμο: «Δεν χρειάζομαι καμία εξήγηση»
10:48 - 31/01/2023
Μετά την επιστροφή της Καρολίνας Καλύβα από το Survivor, ο Μπο συνάντησε τους δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο και οι ερωτήσεις έπεσαν […]
The post Μπο για Καρολίνα Καλύβα και Μάριο Πρίαμο: «Δεν χρειάζομαι καμία εξήγηση» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπο για Καρολίνα Καλύβα: Δεν χρειάζομαι καμία εξήγηση, νιώθω απογοητευμένος από τις ανθρώπινες σχέσεις
«Ήταν δύο άνθρωποι που ήταν στη ζωή μου, ο ένας ερωτικά κι ο άλλος φιλικά» ανέφερε για την πρώην σύντροφό του και τον Μάριο Πρίαμο
Διαβάστε το στο Βο για Καρολίνα Καλύβα: «Μου έστειλε ένα μήνυμα…»
Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε ο Bo, ο οποίος ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τις πρώτες δηλώσεις της Καρολίνας Καλύβα, μετά την αποχώρησή της, για τη μητέρα της, αλλά και για τη στάση του Μάριο Πρίαμου. «Εννοείται ότι δεν θα την σκοτώσω, ξέρει τι άνθρωπος είμαι. Ότι έγινε έγινε, όλα είναι καλά. Μου έστειλε ένα μήνυμα, αλλά […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΜπο για Καρολίνα Καλύβα και Μάριο Πρίαμο: «Δεν χρειάζομαι καμία εξήγηση»
«Τα πράγματά της ήρθε και τα πήρε η μητέρα της και ο αδερφός της»
Διαβάστε το στο news.grΜπο για Καρολίνα Καλύβα: "Δεν χρειάζομαι καμία εξήγηση, νιώθω απογοητευμένος από τις ανθρώπινες σχέσεις"
"Ήταν δύο άνθρωποι που ήταν στη ζωή μου, ο ένας ερωτικά κι ο άλλος φιλικά"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr