Φανή Χαλκιά: «Δεν ήμουν εκνευρισμένη αλλά απογοητευμένη»

15:02 - 31/01/2023

Τι συνέβη στο Πεκίνο το 2008;

Διαβάστε Περισσότερα στο tanea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΒΙΝΤΕΟ - Φανή Χαλκιά: Ξεκαθαρίζει για την υπόθεση ντόπινγκ – «Δεν ήμουν εκνευρισμένη αλλά απογοητευμένη»

ΒΙΝΤΕΟ - Φανή Χαλκιά: Ξεκαθαρίζει για την υπόθεση ντόπινγκ – «Δεν ήμουν εκνευρισμένη αλλά απογοητευμένη» 31/01/2023 Εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Φανή Χαλκιά. Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του 2004 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και μίλησε για τις επιτυχίες της και τις δυσκολίες του αθλητισμού. Επίσης, αναφέρθηκε στην υπόθεση ντόπινγκ του 2008, στην οποία και αναμείχθηκε το όνομά της. «Αυτό με το ντόπινγκ είχε γίνει σε μία περίοδο στο Πεκίνο, όπου ήμουν τραυματισμένη και είχα πάει να συνοδεύσω την ομάδα. Δηλαδή δεν θα αγωνιζόμουν έτσι κι αλλιώς, γιατί δε μπορούσα να αγωνιστώ. Παρ’ όλα αυτά, αμφισβητήθηκα», είπε αρχικά.

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tanea.gr

Ολυμπιακός: Θετικός στο ενδεχόμενο συζήτησης για τον Σέιμπεν Λι

Αποχώρησε με φορείο ο Παβλένκα έπειτα από σφοδρή σύγκρουση με τον Σφιντέρσκι

Υπόθεση Έπσταϊν: Αδελφή θύματος τον είχε καταγγείλει το 1996, αλλά το FBI δεν έκανε τη δουλειά του

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-0: «Ασπρόμαυρο» πάρτι με άφαντους «πράσινους» καλεσμένους

Σουδάν: Δέκα νεκροί σε αγορά του Νταρφούρ από επίθεση μη επανδρωμένου αεροσκάφους

Αιμίλιος Χειλάκης: «Έλεγε να μην με πάρουν στις “Άγριες Μέλισσες” γιατί ήμουν φίλος του Λιγνάδη»