Mente Fuerte: «Είχα πάρει πολλά κιλά γιατί παίρνω πολλά χρόνια αντικαταθλιπτικά»
02:30 - 01/02/2023
Για την αλλαγή που αποφάσισε να κάνει στην εμφάνισή του και να χάσει κιλά μίλησε ο Mente Fuerte, ο οποίος […]
The post Mente Fuerte: «Είχα πάρει πολλά κιλά γιατί παίρνω πολλά χρόνια αντικαταθλιπτικά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Mente Fuerte: Είχα πάρει πολλά κιλά γιατί παίρνω πολλά χρόνια αντικαταθλιπτικά – Έκανα χειρουργείο για να τα χάσω
Στην παρέα της Τρίτης (31/1) του «The 2Night Show», ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συνάντησε τον Mente Fuerte. Ο δημοφιλής τράπερ αναφέρθηκε, ανοιχτά, στα «πιστεύω» του, στη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη και στα παραπανίσια κιλά, στη σχέση του με τους γονείς του, αλλά και στη μουσική, την οποία υπηρετεί. Γιατί δηλώνει αγράμματος; «Μεγάλωσα στην Καλλιθέα. Ήμουν το μαύρο πρόβατο. Δεν τα πήγαινα καλά με το σχολείο, δυστυχώς. Είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις τους σοβαρούς κινδύνους αν δεν ξέρεις γράμματα. Άλλο να είσαι αμόρφωτος και άλλο αγράμματος, εγώ είμαι αγράμματος». Ένα από τα πράγματα που τον ενοχλεί είναι ότι η τηλεόραση στοιβάζει όλους τους καλλιτέχνες της ραπ και τραπ στο ίδιο καζάνι και
Διαβάστε το στο Newsbeast.grMente Fuerte: «Είχα πάρει πολλά κιλά γιατί παίρνω πολλά χρόνια αντικαταθλιπτικά»
Ο Mente Fuerte, τη νύχτα της Τρίτης, ήταν καλεσμένος στο The 2night Show και μίλησε μέσα σε όλα για την αλλαγή που αποφάσισε να κάνει στην εμφάνισή του και να χάσει κιλά. «Ήθελα γιατί έφτασα σε ένα σημείο, που δεν ένιωθα καλά με εμένα. Δεν έχει να κάνει με το τι πιστεύουν οι άλλοι ή […]
Διαβάστε το στο govastileto.grMente Fuerte: «Είχα πάρει πολλά κιλά γιατί παίρνω πολλά χρόνια αντικαταθλιπτικά αλλά είμαστε καυ@@ς»
Καλεσμένος στο The 2night Show ήταν ο Mente Fuerte, ο οποίος μίλησε για την αλλαγή που αποφάσισε να κάνει στην εμφάνισή του και να χάσει κιλά.Καλεσμένος στο The 2night Show ήταν ο Mente Fuerte, ο οποίος μίλησε για την αλλαγή που αποφάσισε να κάνει στην εμφάνισή του και να χάσει κιλά.«Ήθελα γιατί έφτασα σε ένα σημείο, που δεν ένιωθα καλά με εμένα. Δεν έχει να κάνει με το τι πιστεύουν οι άλλοι ή αν σε γουστάρουν οι γυναίκες γιατί από […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr