Πατέρας υποσμηναγού Τουρούτσικα στον ΣΚΑΪ: «Όταν ακούσαμε ότι έπεσε αεροπλάνο από ένστικτο ήξερα ότι είναι ο γιός μου»

08:18 - 01/02/2023

«Δεν μας έχουν εξηγήσει ακόμα πως έγινε το ατύχημα, περιμένουν τα πορίσματα. Είναι το τελευταίο που θέλω να μάθω»

Διαβάστε Περισσότερα στο Skai.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκινεί ο πατέρας του υποσμηναγού - «Όταν ακούσαμε ότι έπεσε αεροπλάνο από ένστικτο ήξερα ότι είναι ο γιός μου»

Μιλώντας με πόνο και προσπαθώντας να αντιμετωπίσει με όση λογική αντέχει την τραγική απώλεια του γιού του, μετά την πτώση του F-4 Φάντομ, ο πατέρας του υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, είπε μεταξύ άλλων ότι ο γιος του, που ήταν ιδιαίτερα χαμηλών τόνων, δεν θα ήθελε να τον αποκαλούν «ήρωα» και ζήτησε να σταματήσει ο ... Περισσότερα To άρθρο Συγκινεί ο πατέρας του υποσμηναγού - «Όταν ακούσαμε ότι έπεσε αεροπλάνο από ένστικτο ήξερα ότι είναι ο γιός μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Συγκινεί ο πατέρας του ήρωα υποσμηναγού μας: Όταν ακούσαμε ότι έπεσε αεροπλάνο, ήξερα ότι είναι ο γιός μου

Ραγίζουν καρδιές όλα όσα δήλωσε ο πατέρας του αδικοχαμένου υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, Κώστας, νωρίτερα σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή. Ο κ. Τουρούτσικας τόνισε μεταξύ άλλων ότι είναι σίγουρος ότι ο γιος του, που ήταν ιδιαίτερα χαμηλών τόνων, δεν θα ήθελε να τον αποκαλούν «ήρωα» και ζήτησε να σταματήσει ο κόσμος να τον […] Συγκινεί ο πατέρας του ήρωα υποσμηναγού μας: Όταν ακούσαμε ότι έπεσε αεροπλάνο, ήξερα ότι είναι ο γιός μου - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr

Ανδραβίδα – Πατέρας υποσμηναγού Τουρούτσικα: «Όταν ακούσαμε ότι έπεσε αεροπλάνο από ένστικτο ήξερα ότι είναι ο γιος μου»

«Δεν μας έχουν εξηγήσει ακόμα πως έγινε το ατύχημα, περιμένουν τα πορίσματα»

Διαβάστε το στο news.gr

Πατέρας υποσμηναγού Τουρούτσικα: Όταν ακούσαμε ότι έπεσε αεροπλάνο από ένστικτο ήξερα ότι είναι ο γιος μου

Αποκάλυψε ότι πρότυπο του γιου του ήταν ο Κωνσταντίνος Ηλιάκης

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Skai.gr

Συγκλονίζει η σύζυγος του Μπρους Γουίλις: «Ανάμεικτα συναισθήματα θλίψης» πριν τα Χριστούγεννα…

Ξύλο στην τουρκική βουλή για τον προϋπολογισμό – Βίντεο

Ο κόσμος της Ρεάλ μίλησε: Στηρίζει Αλόνσο και θέλει να φύγει ο Βινίσιους

Politico: Στα χέρια του Πούτιν οι εγγυήσεις για την ασφάλεια της Ουκρανίας

Στην Κωνσταντινούπολη στις 19 Οκτωβρίου ο Όλαφ Σολτς - Συνάντηση με Ερντογάν για μεταναστευτικό και Μ. Ανατολή

Ισραήλ: «Σκανδαλώδη» τα συμπεράσματα από την έρευνα του ΟΗΕ για τη Γάζα