Γιώργος Λιάγκας σε Light: «Δεν κάνω σημαία τα λάθη μου, ντρέπομαι γι’ αυτά»
11:50 - 01/02/2023
Μετά την ανάρτηση που έκανε ο Light κατά του Γιώργου Λιάγκα εξαιτίας όσων είχαν ειπωθεί στην εκπομπή, ο παρουσιαστής έδωσε […]
The post Γιώργος Λιάγκας σε Light: «Δεν κάνω σημαία τα λάθη μου, ντρέπομαι γι’ αυτά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η απάντηση του Λιάγκα στον Light: «Δεν κάνω σημαία τα λάθη μου, ντρέπομαι γι αυτά» (vid)
Η «κόντρα» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Light είχε ένα ακόμα επεισόδια.
Διαβάστε το στο Λιάγκας κατά Light: «Δεν κάνω σημαία τα λάθη μου, ντρέπομαι γι’ αυτά – Αυτό είναι το θέμα Light αγόρι μου»
Δεν έχει τέλος η κόντρα του Γιώργου Λιάγκα με τον Light. Ο παρουσιαστής σήμερα το πρωί έδωσε την δική του απάντηση στον τράπερ.Δεν έχει τέλος η κόντρα του Γιώργου Λιάγκα με τον Light. Ο παρουσιαστής σήμερα το πρωί έδωσε την δική του απάντηση στον τράπερ.«Θέλω στο σημείο αυτό -για να μη νομίζουν ότι αφήνω πράγματα αναπάντητα, χθες δεν προλάβαμε- επειδή χθες ο Light έβγαλε μια ανακοίνωση που μιλάει για μένα και για όσα του είπα προχθές… Εγώ […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιώργος Λιάγκας σε Light: «Δεν κάνω σημαία τα λάθη μου, δεν είμαι περήφανος, ντρέπομαι γι’ αυτά»
Ύστερα από το χειμαρρώδες ξέσπασμα του Light για το «Πρωινό», ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε το πρωί
To άρθρο Γιώργος Λιάγκας σε Light: «Δεν κάνω σημαία τα λάθη μου, δεν είμαι περήφανος, ντρέπομαι γι’ αυτά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΛιάγκας σε Light: «Δεν κάνω σημαία τα λάθη μου, ντρέπομαι γι’ αυτά»
«Είμαι ίσως ο μόνος που το παραδέχεται δημόσια»
Διαβάστε το στο news.grΣυνεχίζεται η κόντρα Γιώργου Λιάγκα και Light – «Δεν κάνω σημαία τα λάθη μου, θα ήθελα να μην τα έχω κάνει»
Ο Γιώργος Λιάγκας απαντά στην ανάρτηση του Light μέσα από την εκπομπή του «Πρωινό».
Διαβάστε το στο neolaia.grΛιάγκας σε Light: "Δεν κάνω σημαία τα λάθη μου, ντρέπομαι γι’ αυτά"
"Είμαι ίσως ο μόνος που το παραδέχεται δημόσια, που ζητώ συγγνώμη, που τα πληρώνω και επαγγελματικά και οικονομικά και ορθώς"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr