Γιώργος Λιάγκας σε Light: «Δεν κάνω σημαία τα λάθη μου, ντρέπομαι γι’ αυτά»

11:50 - 01/02/2023

Μετά την ανάρτηση που έκανε ο Light κατά του Γιώργου Λιάγκα εξαιτίας όσων είχαν ειπωθεί στην εκπομπή, ο παρουσιαστής έδωσε […] The post Γιώργος Λιάγκας σε Light: «Δεν κάνω σημαία τα λάθη μου, ντρέπομαι γι’ αυτά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η απάντηση του Λιάγκα στον Light: «Δεν κάνω σημαία τα λάθη μου, ντρέπομαι γι αυτά» (vid)

Η «κόντρα» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Light είχε ένα ακόμα επεισόδια.

Διαβάστε το στο

Λιάγκας κατά Light: «Δεν κάνω σημαία τα λάθη μου, ντρέπομαι γι’ αυτά – Αυτό είναι το θέμα Light αγόρι μου»

Δεν έχει τέλος η κόντρα του Γιώργου Λιάγκα με τον Light. Ο παρουσιαστής σήμερα το πρωί έδωσε την δική του απάντηση στον τράπερ.Δεν έχει τέλος η κόντρα του Γιώργου Λιάγκα με τον Light. Ο παρουσιαστής σήμερα το πρωί έδωσε την δική του απάντηση στον τράπερ.«Θέλω στο σημείο αυτό -για να μη νομίζουν ότι αφήνω πράγματα αναπάντητα, χθες δεν προλάβαμε- επειδή χθες ο Light έβγαλε μια ανακοίνωση που μιλάει για μένα και για όσα του είπα προχθές… Εγώ […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας σε Light: «Δεν κάνω σημαία τα λάθη μου, δεν είμαι περήφανος, ντρέπομαι γι’ αυτά»

Ύστερα από το χειμαρρώδες ξέσπασμα του Light για το «Πρωινό», ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε το πρωί To άρθρο Γιώργος Λιάγκας σε Light: «Δεν κάνω σημαία τα λάθη μου, δεν είμαι περήφανος, ντρέπομαι γι’ αυτά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Λιάγκας σε Light: «Δεν κάνω σημαία τα λάθη μου, ντρέπομαι γι’ αυτά»

«Είμαι ίσως ο μόνος που το παραδέχεται δημόσια»

Διαβάστε το στο news.gr

Συνεχίζεται η κόντρα Γιώργου Λιάγκα και Light – «Δεν κάνω σημαία τα λάθη μου, θα ήθελα να μην τα έχω κάνει»

Ο Γιώργος Λιάγκας απαντά στην ανάρτηση του Light μέσα από την εκπομπή του «Πρωινό».

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Λιάγκας σε Light: "Δεν κάνω σημαία τα λάθη μου, ντρέπομαι γι’ αυτά"

"Είμαι ίσως ο μόνος που το παραδέχεται δημόσια, που ζητώ συγγνώμη, που τα πληρώνω και επαγγελματικά και οικονομικά και ορθώς"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο