Πέθανε ο ηθοποιός Γιάννης Σταματίου – Η ανάρτηση της συντρόφου του Ελένης Παπαχριστοπούλου
00:24 - 02/02/2023
Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 63 ετών άφησε ο ηθοποιός Γιάννης Σταματίου. Την θλιβερή είδηση έκανε γνωστή η σύντροφος της ζωής του Ελένη Παπαχριστοπούλου με συγκινητική ανάρτησή της, στο Facebook. “Ο Γιάννης Σταματίου, ο σύντροφος της ζωής μου, ο άνθρωπος που μου ενέπνευσε τον έρωτα, το πάθος για τη ζωή και το θέατρο, ο […]
The post Πέθανε ο ηθοποιός Γιάννης Σταματίου – Η ανάρτηση της συντρόφου του Ελένης Παπαχριστοπούλου appeared first on InStyle.
Διαβάστε Περισσότερα στο instyle.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θρήνος στον χώρο του θεάτρου: Πέθανε ο Γιάννης Σταματίου! Συγκλονίζουν τα λόγια της συντρόφου του Έλ. Παπαχριστοπούλου
Ακόμη μια απώλεια μετρά ο καλλιτεχνικός κόσμος της χώρας μας αφού ο ηθοποιός Γιάννης Σταματίου έφυγε από τη ζωή την Τρίτη σε ηλικία 63 ετών.Ακόμη μια απώλεια μετρά ο καλλιτεχνικός κόσμος της χώρας μας αφού ο ηθοποιός Γιάννης Σταματίου έφυγε από τη ζωή την Τρίτη σε ηλικία 63 ετών.Η δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση στο facebook η σύντροφός του. «Ο Γιάννης Σταματίου, ο σύντροφος της ζωής μου, ο άνθρωπος που μου ενέπνευσε τον έρωτα, το […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΠέθανε ο ηθοποιός Γιάννης Σταματίου – Συγκινεί η ανάρτηση της συντρόφου του Έλενας Παπαχριστοπούλου
Ακόμη μια απώλεια μετρά ο καλλιτεχνικός κόσμος της χώρας μας αφού ο ηθοποιός Γιάννης Σταματίου έφυγε
To άρθρο Πέθανε ο ηθοποιός Γιάννης Σταματίου – Συγκινεί η ανάρτηση της συντρόφου του Έλενας Παπαχριστοπούλου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΠέθανε ο ηθοποιός Γιάννης Σταματίου - Η ανάρτηση της συντρόφου του
Πέθανε ο ηθοποιός Γιάννης Σταματίου σε ηλικία 62 ετών, με τη σύντροφό του Ελένη Παπαχριστοπούλου να μοιράζεται τα δυσάρεστα νέα για τον θάνατό του μέσω social media. Ο θάνατος του ηθοποιού…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.gr