Χρήστος Δάντης για Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Ουδέποτε επικοινώνησα μαζί της, δεν μου άρεσε η στάση της Δαλάκα

09:04 - 02/02/2023

Στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε τις νέες του δηλώσεις ο Χρήστος Δάντης, μετά την αποβολή της Ασημίνας To άρθρο Χρήστος Δάντης για Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Ουδέποτε επικοινώνησα μαζί της, δεν μου άρεσε η στάση της Δαλάκα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χρήστος Δάντης: «Ουδέποτε επικοινώνησα με την Ασημίνα - Δεν μου άρεσε η στάση της Δαλάκα»

«Είμαστε εδώ όλοι να ανοίξουμε τις γραμμές μας κι εγώ και η οικογένειά της για όποιον ιθύνοντα το ζητήσει» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Χρήστος Δάντης: «Ουδέποτε επικοινώνησα με την Ασημίνα – Δεν μου άρεσε η στάση της Δαλάκα»

Ο Χρήστος Δάντης μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών μετά την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου από το Survivor All Star. Ο Χρήστος Δάντης μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών μετά την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου από το Survivor All Star. Η παίκτρια των Κόκκινων αποβλήθηκε από το ριάλιτι επιβίωσης, καθώς εντοπίστηκε τόσο εκείνη, όσο και η Κατερίνα Δαλάκα, να επικοινωνούν μέσω κινητού τηλεφώνου. Ο τραγουδιστής αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είχε οποιαδήποτε επικοινωνία με την Ασημίνα Χατζηανδρέου […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της