Χρήστος Δάντης για Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Ουδέποτε επικοινώνησα μαζί της, δεν μου άρεσε η στάση της Δαλάκα
09:04 - 02/02/2023
Στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε τις νέες του δηλώσεις ο Χρήστος Δάντης, μετά την αποβολή της Ασημίνας
To άρθρο Χρήστος Δάντης για Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Ουδέποτε επικοινώνησα μαζί της, δεν μου άρεσε η στάση της Δαλάκα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χρήστος Δάντης: «Ουδέποτε επικοινώνησα με την Ασημίνα - Δεν μου άρεσε η στάση της Δαλάκα»
«Είμαστε εδώ όλοι να ανοίξουμε τις γραμμές μας κι εγώ και η οικογένειά της για όποιον ιθύνοντα το ζητήσει» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΧρήστος Δάντης: «Ουδέποτε επικοινώνησα με την Ασημίνα – Δεν μου άρεσε η στάση της Δαλάκα»
Ο Χρήστος Δάντης μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών μετά την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου από το Survivor All Star. Ο Χρήστος Δάντης μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών μετά την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου από το Survivor All Star. Η παίκτρια των Κόκκινων αποβλήθηκε από το ριάλιτι επιβίωσης, καθώς εντοπίστηκε τόσο εκείνη, όσο και η Κατερίνα Δαλάκα, να επικοινωνούν μέσω κινητού τηλεφώνου. Ο τραγουδιστής αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είχε οποιαδήποτε επικοινωνία με την Ασημίνα Χατζηανδρέου […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr