Νικηφόρος για Δήμητρα Κατσαφάδου: «Γιατί το συζητάμε παραπάνω;»
10:18 - 02/02/2023
Συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day παραχώρησε ο Νικηφόρος. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την προσωπική του ζωή, τις φορές […]
The post Νικηφόρος για Δήμητρα Κατσαφάδου: «Γιατί το συζητάμε παραπάνω;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νικηφόρος για τη φημολογούμενη σχέση με τη Δήμητρα Κατσαφάδου: «Γιατί το συζητάμε παραπάνω;»
Στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο Νικηφόρος, ο οποίος αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, τις φορές που έπεσε στα πατώματα για έναν έρωτα, ενώ ξεκαθάρισε και το τοπίο γύρω από τη φημολογούμενη σχέση του με τη Δήμητρα Κατσαφάδου. «Μου έχει τύχει ο μεγάλος έρωτας, είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Έχω πέσει στα πατώματα και έχω […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΝικηφόρος: Απαντά για τη φημολογούμενη σχέση με την Δήμητρα Κατσαφάδου – «Γιατί το συζητάμε παραπάνω;»
Στα δημοσιεύματα για τη φημολογούμενη σχέση του με την Δήμητρα Κατσαφάδου απάντησε ο Νικηφόρος σε συνέντευξή
To άρθρο Νικηφόρος: Απαντά για τη φημολογούμενη σχέση με την Δήμητρα Κατσαφάδου – «Γιατί το συζητάμε παραπάνω;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr