Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη επιβεβαιώνει τη σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα: «Δεν έχουμε χωρίσει»
11:44 - 02/02/2023
Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η οποία επιβεβαίωσε για πρώτη φορά τη σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα. Όσον αφορά το περιστατικό με τον Χρήστο Μάστορα να επιτίθεται λεκτικά σε θαμώνα στο νυχτερινό κέντρο όπου και εμφανίζεται, επειδή φαίνεται αν την παρενοχλούσε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είπε: «Δεν μπορώ να μιλήσω […]
Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήσρτο Μάστορα: Είμαστε πολύ καλά, δεν χωρίσαμε
Το μοντέλο Γαρυφαλλιά Καληφώνη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», και για πρώτη φορά αναφέρθηκε στη σχέση της με τον τραγουδιστή Χρήστο Μάστορα. Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη διέψευσε πρόσφατα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει. «Δεν έχωχωρίσει, είμαι μια χαρά», απάντησε σε ερώτηση σχετικά με τ ην προσωπική της ζωή. Στη συνέχεια εξομολογήθηκε πρώτη ... Περισσότερα
To άρθρο Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήσρτο Μάστορα: Είμαστε πολύ καλά, δεν χωρίσαμε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι ζευγάρι με τον Χρήστο Μάστορα και… επίσημα
Οι φήμες ότι η σχέση της Γαρυφαλλιά Καληφώνη με τον Χρήστο Μάστορα «περνάει από κύματα» έδιναν και έπαιρναν το τελευταίο διάστημα. Η επιβεβαίωση δεν άργησε να έρθει… «Είμαι σε σχέση με τον Χρήστο, να τελειώνουμε» παραδέχθηκε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στην κάμερα του Alpha και στην εκπομπή «Super Κατερίνα». «Είμαι σε σχέση με τον Χρήστο, να τελειώνουμε. Είμαστε μια χαρά, είμαι πολύ ερωτευμένη και δεν συγκατοικούμε. Σέβομαι και τον άλλον άνθρωπο που δεν θέλει να φαίνεται τόσο η προσωπική του ζωή» ανέφερε για πρώτη φορά το μοντέλο και πρώην παίκτρια του GNTM επιβεβαιώνοντας τα τελευταία δημοσιεύματα για τον Χρήστο Μάστορα. «Δεν πρόκειται να ξαναμιλήσουμε για αυτό το θέμα, είναι προσωπικό κ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήστο Μάστορα: Είμαστε πολύ καλά, δεν χωρίσαμε
Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», και για πρώτη φορά αναφέρθηκε στη σχέση της με τον τραγουδιστή Χρήστο Μάστορα.Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», και για πρώτη φορά αναφέρθηκε στη σχέση της με τον τραγουδιστή Χρήστο Μάστορα.Το μοντέλο διέψευσε πρόσφατα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. «Δεν έχω χωρίσει, είμαι μια χαρά», απάντησε σε ερώτηση σχετικά με την προσωπική της ζωή. Στη συνέχεια […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓαρυφαλλιά Καληφώνη: Παραδέχθηκε τη σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα και δηλώνει ερωτευμένη
Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη αποκάλυψε πως δεν έχει χωρίσει με τον Χρήστο Μάστορα και ότι είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του.
Διαβάστε το στο neolaia.grΓαρυφαλλιά Καληφώνη: Παραδέχτηκε πρώτη φορά τη σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα – «Δεν χωρίσαμε. Είμαι ερωτευμένη»
Ο Χρήστος Μάστορας έχει επιλέξει να μην μοιράζεται δημόσια την προσωπική του ζωή και το ίδιο έκανε μέχρι τώρα και η σύντροφός του Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Το μοντέλο που έγινε γνωστό μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM από το περασμένο καλοκαίρι είχε απαθανατιστεί πολλές φορές με των frontman του συγκροτήματος Μέλιsses. Ωστόσο κανείς τους μέχρι […]
The post Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Παραδέχτηκε πρώτη φορά τη σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα – «Δεν χωρίσαμε. Είμαι ερωτευμένη» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr