Τάσος Χαλκιάς: Η εξομολόγηση για την οικονομική καταστροφή του – «Πλέον δεν έχω τίποτα»

08:19 - 27/01/2020

Ο Τάσος Χαλκιάς μιλάει για την οικονομική καταστροφή που υπέστη. The post Τάσος Χαλκιάς: Η εξομολόγηση για την οικονομική καταστροφή του – «Πλέον δεν έχω τίποτα» appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Τάσος Χαλκιάς για την οικονομική καταστροφή που υπέστη: «Πλέον δεν έχω τίποτα»

ΕΛΛAΔΑ  Στην οικονομική καταστροφή που υπέστη πριν μερικά χρόνια αναφέρθηκε ο Τάσος Χαλκιάς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Espresso Ερωτηθείς αν έχουν λυθεί τα προβλήματα από την οικονομική περιπέτεια που πέρασε πριν από λίγα χρόνια, ο ηθοποιός απαντά: Δεν ήταν περιπέτεια, ήταν μια οικονομική τραγωδία! Όχι, δεν έχει βγει καμιά άκρη. Ήταν πολλά τα λεφτά. Έκανα λάθος επιχειρηματική διαχείριση και έπεσα έξω. Έπειτα από εφτά χρόνια, υπάρχουν ακόμη οικονομικά προβλήματα και θα υπάρχουν για μένα, δυστυχώς. Επένδυσα την ελάχιστη περιουσία που είχα στη σχολή μου «Η Πρώτη Πράξη» και πλέον δεν έχω τίποτα» καταλήγει. Τάσος Χαλκιάςοικονομική καταστροφήοικονομικά προβλήματαHas video: Exclude from po

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Τάσος Χαλκιάς για την οικονομική καταστροφή που υπέστη: «Πλέον δεν έχω τίποτα»

Στην οικονομική καταστροφή που υπέστη πριν μερικά χρόνια αναφέρθηκε ο Τάσος Χαλκιάς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην EspressoΕρωτηθείς αν έχουν λυθεί τα προβλήματα από την οικονομική περιπέτεια που πέρασε πριν από λίγα χρόνια, ο ηθοποιός απαντά:«Δεν ήταν περιπέτεια, ήταν μια οικονομική τραγωδία! Όχι, δεν έχει

Διαβάστε το στο madata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της