«Η Παναγία εμφανίστηκε μπροστά μου και με επανέφερε στη ζωή»: Συγκλονίζει η μαρτυρία του Έλληνα Πιλότου
14:02 - 02/02/2023
Το θαύμα του Έλληνα Πιλότου της πολεμικής αεροπορίας που τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε με το αλεξίπτωτο του σε πλαγιά του Ταΰγετου σε βράχο με 90km.. Ο πιλότος της πολεμικής αεροπορίας, περιγράφει το συγκλονιστικό θαύμα την εμπειρία του για να την ακούσει όλος ο κόσμος. Το θαύμα του Έλληνα Πιλότου Τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε με το […]
The post «Η Παναγία εμφανίστηκε μπροστά μου και με επανέφερε στη ζωή»: Συγκλονίζει η μαρτυρία του Έλληνα Πιλότου appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο Newside.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Η Παναγία εμφανίστηκε μπροστά μου και με επανέφερε στη ζωή»: Συγκλονίζει η μαρτυρία του Έλληνα Πιλότου – ΒΙΝΤΕΟ
Το θαύμα του Έλληνα Πιλότου της πολεμικής αεροπορίας που τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε με το αλεξίπτωτο του σε πλαγιά του Ταΰγετου σε βράχο με 90km.. Ο πιλότος της πολεμικής αεροπορίας, περιγράφει το συγκλονιστικό θαύμα την εμπειρία του για να την ακούσει όλος ο κόσμος. Το θαύμα του Έλληνα Πιλότου Τραυματίστηκε...
Διαβάστε το στο newsitamea.gr