Ανδρέας Μικρούτσικος: Αποχώρησε λίγο πριν ολοκληρωθεί η εκπομπή – Το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί

14:08 - 03/02/2023

Τον λόγο που δεν συμμετείχε αρκετά στην σημερινή εκπομπή εξήγησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην Super Κατερίνα και στην συνέχεια αποχώρησε […] The post Ανδρέας Μικρούτσικος: Αποχώρησε λίγο πριν ολοκληρωθεί η εκπομπή – Το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αποχώρησε πριν ολοκληρωθεί η εκπομπή – Τι είπε για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί

Αποχώρησε από την εκπομπή πριν καν τελειώσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος ανέφερε και τον λόγο.Αποχώρησε από την εκπομπή πριν καν τελειώσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος ανέφερε και τον λόγο.«Για να το κλείσω, επειδή φαίνεται ότι έχω πυρετό, τώρα μου έχει μπει πολύς πυρετός κι είναι 12.04. Θα σου ζητήσω κατά τις 12.15 να πάω να περάσω ένα ΣΚ μέσα. Έχω έναν πυρετό, ξέρω από τι είναι και πήρα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο