Νέα μέτρα για την κακοκαιρία: Η απόφαση για μετακινήσεις

13:32 - 04/02/2023

Σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα βρίσκονται οι αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες, ενόψει της κακοκαιρίας. Ενισχυμένα κλιμάκια της τροχαίας θα επιτηρούν στο εθνικό, αστικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, ενώ σε επιφυλακή θα τεθούν και οι κατά τόπους Διευθύνσεις Αστυνομίας της Επικράτειας, ευρισκόμενες σε συνεχή επικοινωνία με τους Δήμους και τις Περιφερειακές Αρχές της χώρας. Επιπλέον, με αποφάσεις που […] Το άρθρο Νέα μέτρα για την κακοκαιρία: Η απόφαση για μετακινήσεις εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κλειστά σχολεία αύριο λόγω κακοκαιρίας – Η απόφαση για Αττική

Κλειστά σχολεία λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» θα είναι τη Δευτέρα 5/2 και την Τρίτη 6/2 σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Ώρα αποφάσεων και για την Αττική για τα σχολεία – Τι είπε ο Περιφερειάρχης Αττικής. Ήδη, έχουν βγει ανακοινώσεις για κλειστά σχολεία τη Δευτέρα και την Τρίτη. Αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες ανακοινώσεις για τις […] The post Κλειστά σχολεία αύριο λόγω κακοκαιρίας – Η απόφαση για Αττική appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε το στο militaire.gr

Σε ετοιμότητα για την κακοκαιρία ο Δήμος Πεντέλης

Σε επιφυλακή βρίσκεται ο δήμος Πεντέλης, ενόψει της κακοκαιρίας και τις προειδοποίησεις των ειδικών για πυκνή χιονόπτωση. Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, θα λειτουργήσει και θερμαινόμενη αίθουσα για όσους πολίτες έχουν ανάγκη ενώ θα υπάρξει και ειδική μέριμνα από αύριο για ρίψη αλατίου στους δρόμους. Πιο αναλυτικά: Σύμφωνα με τις προβλέψεις της μετεωρολογικής υπηρεσίες από […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsique.gr

Καλαμάτα: Μηχανάκι παρέσυρε πεζή σε διάβαση

Με τον πατέρα που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης – «Στεκόμαστε πλάι στο δίκιο»

Ξυλοδαρμός Β. Γραμμένου: Δίωξη για κακούργημα σε βάρος του Κ. Φλώρου – Την Πέμπτη η απολογία του

«Μπλόκο» 1-1 στη Θεσσαλονίκη και απομακρύνεται το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό

Εργατικό Κέντρο Αθήνας: Πρωτομαγιάτικη απεργία και συγκέντρωση τη Μ. Τετάρτη

ΕΝΦΙΑ 2024: Πώς θα εκτυπώσετε τα εκκαθαριστικά