Σολτς: Ο Πούτιν δεν διατύπωσε καμιά απειλή εναντίον μου ή εναντίον της Γερμανίας

11:30 - 05/02/2023

Υπάρχει μια συμφωνία με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι ότι τα όπλα που προμηθεύεται από τη Δύση πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο στην ουκρανική και όχι στη ρωσική επικράτεια, δήλωσε ο Σολτς. The post Σολτς: Ο Πούτιν δεν διατύπωσε καμιά απειλή εναντίον μου ή εναντίον της Γερμανίας appeared first on OnAlert.

Διαβάστε Περισσότερα στο onalert.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σολτς στη Bild: Ο Πούτιν δεν απείλησε εμένα ούτε τη Γερμανία

Σολτς στη Bild: Ο Πούτιν δεν απείλησε εμένα ούτε τη Γερμανίαekomninou Sun, 05/02/2023 - 12:15

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Σολτς: «Ο Πούτιν δεν διατύπωσε καμιά απειλή εναντίον μου, ούτε εναντίον της Γερμανίας»

Ο Γερμανός καγκελάριος δήλωσε ότι σε αντίθεση με ότι κατήγγειλε ο Μπόρις Τζόνσον, ο Ρώσος πρόεδρος δεν διατύπωσε απειλές

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ onalert.gr

Ζελένσκι: Παραγωγικές οι συνομιλίες με τις ΗΠΑ – Κομβική η πρόθεση της Ρωσίας να τερματίσει τον πόλεμο

«Βόμβα» Μακρόν με PANG: Αεροπλανοφόρο νέας γενιάς αποκτάει η Γαλλία – Σε υπηρεσία το 2038 [vid]

Η Ουκρανία καταγγέλλει τη Ρωσία ότι αιχμαλώτισε και απήγαγε 50 αμάχους από την περιφέρεια Σούμι

Το Ισραήλ εξαπέλυσε νέα φονική επίθεση στον Λίβανο: «Στοχεύουμε δυνάμεις της Χεζμπολάχ»

Σαν σήμερα: Το 1942 μεγάλη αντικατοχική διαδήλωση λαμβάνει χώρα στην Αθήνα

Καιρός σήμερα: Παραμένει βροχερό το σκηνικό με πτώση της θερμοκρασίας – Δείτε αναλυτικά