Γλυφάδα: Γνωστός DJ έσπασε στο ξύλο πρώην σύντροφό του σε κλαμπ - Πήγε στην Αστυνομία μέσα στα αίματα

09:16 - 06/02/2023

Ακολούθησε σύρραξη με τον νυν σύντροφο του μοντέλου που υπερασπίστηκε την κοπέλα - Παραλίγο ο Dj να του κόψει κομμάτι από το αυτί

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γνωστός Dj επιτέθηκε στην πρώην σύντροφό του σε κλαμπ της Γλυφάδας

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής σε γνωστό κλαμπ της Αθήνας. Σύμφωνα με το To άρθρο Γνωστός Dj επιτέθηκε στην πρώην σύντροφό του σε κλαμπ της Γλυφάδας δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Γλυφάδα: Γνωστός DJ έσπασε στο ξύλο πρώην σύντροφό του σε κλαμπ – Πήγε στην Αστυνομία μέσα στα αίματα

Η κοπέλα, που είναι μοντέλο, πήγε στην Αστυνομία μέσα στα αίματα – Ο DJ επιτέθηκε και στον νυν σύντροφο της, προσπαθώντας να του κόψει το αυτί Γνωστος DJ σε clubs της Αθήνας και της Μυκόνου, επιτέθηκε μέσα σε νυχτερινο κέντρο της Γλυφάδας σε νεαρό μοντέλο που συμμετέχει στα catwalks διεθνών οίκων μόδας με την οποία διατηρούσε στο παρελθόν […]

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Γνωστός DJ έσπασε στο ξύλο πρώην σύντροφό του σε κλαμπ

Γνωστος DJ σε clubs της Αθήνας και της Μυκόνου, επιτέθηκε μέσα σε νυχτερινο κέντρο της Γλυφάδας σε νεαρό μοντέλο που συμμετέχει στα catwalks διεθνών οίκων μόδας με την οποία διατηρούσε στο παρελθόν σχέση και αφού την «έσπασε στο ξύλο», επιτέθηκε στον νυν σύντροφο της, διοργανωτή παρτυ και του δάγκωσε το αυτί με αποτέλεσμα να καταλήξουν […] The post Γνωστός DJ έσπασε στο ξύλο πρώην σύντροφό του σε κλαμπ appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr

Γλυφάδα: Γνωστός DJ έσπασε στο ξύλο πρώην σύντροφό του σε κλαμπ – Πήγε στην Αστυνομία μέσα στα αίματα

Γνωστος DJ σε clubs της Αθήνας και της Μυκόνου, επιτέθηκε μέσα σε νυχτερινο κέντρο της Γλυφάδας σε νεαρό μοντέλο που συμμετέχει στα catwalks διεθνών οίκων μόδας με την οποία διατηρούσε στο παρελθόν σχέση και αφού την «έσπασε στο ξύλο», επιτέθηκε στον νυν σύντροφο της, διοργανωτή παρτυ και του δάγκωσε το αυτί με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο Τμήμα. Η επίθεση απο τον μαινόμενο […] The post Γλυφάδα: Γνωστός DJ έσπασε στο ξύλο πρώην σύντροφό του σε κλαμπ – Πήγε στην Αστυνομία μέσα στα αίματα appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr

Γνωστός DJ επιτέθηκε σε πρώην σύντροφό του σε κλαμπ – Το ηχητικό ντοκουμέντο μετά το άγριο επεισόδιο 

Γνωστός DJ επιτέθηκε έξω από νυχτερινό κέντρο της Γλυφάδας σε νεαρό μοντέλο με το οποίο διατηρούσε σχέση στο παρελθόν. Ο ίδιος επιτέθηκε και στον νυν σύντροφο της και διοργανωτή πάρτι. Η επίθεση που δέχθηκε το μοντέλο, έγινε με αφορμή το ξέσπασμα ζήλιας του 40χρονου DJ με τον οποίο η κοπέλα είχε σχέση επτά χρόνια. Το συμβάν, σημειώθηκε λίγο μετά […] The post Γνωστός DJ επιτέθηκε σε πρώην σύντροφό του σε κλαμπ – Το ηχητικό ντοκουμέντο μετά το άγριο επεισόδιο  appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Η καινοτόμα λύση που αλλάζει ριζικά το eCommerce

Αποστολή σε Αρκαδία-Ηλεία: Επίσκεψη στον ναό του Επικούρειου Απόλλωνα και την ιστορική Ανδρίτσαινα

Μάνια Παπαδημητρίου: «Σήμερα τα πράγματα που παθαίνουμε δεν είναι κατάρες των Θεών όπως στις αρχαίες τραγωδίες»

Μετά το Παρίσι, επεισόδια στη γαλλική ύπαιθρο: «Πόλεμος» για τις υδατοδεξαμενές στη σκιά των συντάξεων

Ρουβάς: Επί το έργον ο τραγουδιστής - Κάνει ζίου ζίτσου και ακούγεται το «Μετά από σένα το χάος» - Δείτε βίντεο

Ξάνθη: Μαθήτρια μειονοτικού σχολείου απέδωσε τον Εθνικό Ύμνο στην νοηματική γλώσσα