Γονίδης-Μελάς: Για περιορισμένες εμφανίσεις στο «Vegas Live Stage»- Πότε κάνουν φινάλε

10:32 - 06/02/2023

Με τεράστια επιτυχία, μετά από πέντε ολόκληρους μήνες, ολοκληρώνεται, ο κύκλος εμφανίσεων του Σταμάτη Γονίδη και του Ζαφείρη Μελά, στο Vegas Live Stage. Η συνεργασία των δύο σπουδαίων ερμηνευτών, από τις αρχές Οκτωβρίου, κατάφερε να γίνει το απόλυτο talk of the town, της διασκέδασης, σημειώνοντας ρεκόρ sold out, κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο! Δουλεύοντας τρεις […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Γονίδης-Μελάς: Για περιορισμένες εμφανίσεις στο «Vegas Live Stage»- Πότε κάνουν φινάλε

Διαβάστε Περισσότερα στο happytv.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ happytv.gr

Η γη της ελιάς: «Έχω κάνει πολλά λάθη μαζί σου – Να σε προστατέψω θέλω» – Δείτε το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου

Έρωτας φυγάς: «Γιατί τα λες τα ψέματα; Τι έχεις να κερδίσεις μου λες;» – Δείτε πρώτοι το Sneak Preview

Ο Ν. Παρτσώλης αποκαλύπτει πώς πληρώνουν οι παίκτες του Survivor τους ντόπιους

My Style Rocks: Διαγωνιζόμενη παρουσιάζει τη διαφορετική χρησιμότητα που μπορεί να έχει σε ένα outfit το… εσώρουχο

Ο Παράδεισος Των Κυριών: «Όλη μέρα εσένα σκέφτομαι» – Δείτε πρώτοι απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο

Η γη της ελιάς: Συγκινεί το επόμενο επεισόδιο – Δείτε το τρέιλερ