Κατερίνα Καινούργιου στον τενόρο, Βασίλη Κούρτη: «Τι ωραίο παιδί, αν θες μπορείς να πάρεις το τηλέφωνό μου»

12:48 - 06/02/2023

Ο τενόρος Βασίλης Κούρτης, ο ένας από τους φετινούς υποψήφιους για να εκπροσωπήσουν την Κύπρο στη To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου στον τενόρο, Βασίλη Κούρτη: «Τι ωραίο παιδί, αν θες μπορείς να πάρεις το τηλέφωνό μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καινούργιου σε Έλληνα τενόρο: «Τι ωραίο παιδί, αν θες μπορείς να πάρεις το τηλέφωνό μου»

Η παρουσιάστρια ενθουσιάστηκε με την εμφάνιση του Βασίλη Κούρτη, υποψηφίου για την εκπροσώπηση της Κύπρου στη Eurovision - Δείτε βίντεο

Διαβάστε το στο

Καινούργιου σε Έλληνα τενόρο: «Τι ωραίο παιδί, αν θες μπορείς να πάρεις το τηλέφωνό μου»

Ο τενόρος Βασίλης Κούρτης, συνδέθηκε με την εκπομπή που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου και απ’ ό,τι φάνηκε γοήτευσε την παρουσιάστρια. Πρόκειται για έναν από τους φετινούς υποψήφιους για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη Eurovision 2023, ο οποίος λίγο πριν μιλήσει για τη συμμετοχή του στο «Super Κατερίνα» κλήθηκε να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις για το […] The post Καινούργιου σε Έλληνα τενόρο: «Τι ωραίο παιδί, αν θες μπορείς να πάρεις το τηλέφωνό μου» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Η Κατερίνα Καινούργιου ενθουσιάστηκε με τενόρο: Αν θες μπορείς να πάρεις το τηλέφωνό μου

Η Κατερίνα Καινούργιου έδειξε να… ενθουσιάζεται ιδιαίτερα με την εμφάνιση του τενόρου Βασίλη Κούρτη. Ο 29χρονος τενόρος Νασίλης Κούρτης ήταν ένας από τους καλλιτέχνες που κατέθεσαν φέτος τραγούδι στην ΕΡΤ για την εκπροσώπηση της χώρας μας στη Eurovision, ωστόσο δεν κατάφερε να προκριθεί στην τελική 7άδα και να ξεχωρίσει. Η ομάδα της εκπομπής επικοινώνησε μαζί ... Περισσότερα To άρθρο Η Κατερίνα Καινούργιου ενθουσιάστηκε με τενόρο: Αν θες μπορείς να πάρεις το τηλέφωνό μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Η Κατερίνα Καινούργιου «συμπάθησε» ιδιαίτερα τον πρώην υποψήφιο της Eurovision, Βασίλη Κούρτη, μόλις τον είδε.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Κατερίνα Καινούργιου σε τενόρο: Καλέ τι ωραίο παιδί, αν θες μπορείς να πάρεις το τηλέφωνό μου

Γοητευμένη από τον τενόρο Βασίλη Κούρτη, που είναι ένας από τους υποψήφιους για την εκπροσώπηση της Κύπρου στη φετινή Eurovision, ήταν η Κατερίνα Καινούργιου. Ο 29χρονος μάλιστα κλήθηκε να απαντήσει στο πόσο χρονών είναι και τι ζώδιο! «Καλέ τι ωραίο παιδί. Γειά σου Βασίλη. Βασίλη, πόσο χρονών είσαι; 29, τι να σε κάνω; Τι ζώδιο είσαι; Βασίλη, δε με ενδιαφέρει καθόλου το τραγούδι σου αλλά, πως δε σε έχω δει τόσο καιρό;» ρώτησε η παρουσιάστρια χαμογελώντας. Τότε ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε στον τενόρο να αφήσει το τηλέφωνό στην παραγωγή, με την παρουσιάστρια να απαντά: «Ποτέ, δεν κάνω τέτοια πράγματα να στείλω εγώ πρώτη, αλλά, αν θες μπορείς να πάρεις τον δικό μου αριθμό».

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κατερίνα Καινούργιου σε Βασίλη Κούρτη: «Άμα θες μπορείς να πάρεις το τηλέφωνό μου»

Τον τενόρο Βασίλη Κούρτη που είχε θέσει υποψηφιότητα να μας εκπροσωπήσει στη Eurovision συμπάθησε ιδιαίτερα η Κατερίνα Καινούργιου. Ο γοητευτικός 29χρονος δεν επιλέχθηκε ως εκπρόσωπος της Ελλάδας στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού και μίλησε στην εκπομπή σχετικά με τις αναταραχές που έχουν δημιουργηθεί γύρω από το θέμα της διαδικασίας επιλογής κομματιού από την ΕΡΤ. Η Κατερίνα […] The post Κατερίνα Καινούργιου σε Βασίλη Κούρτη: «Άμα θες μπορείς να πάρεις το τηλέφωνό μου» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr

Ο τενόρος Βασίλης Κούρτης, συνδέθηκε με την εκπομπή που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου και απ’ [...] The post Καινούργιου σε Έλληνα τενόρο: «Τι ωραίο παιδί, αν θες μπορείς να πάρεις το τηλέφωνό μου» appeared first on Το Μάτι.

Διαβάστε το στο tomati.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της