Σεισμός στην Τουρκία: Σκηνές αποκάλυψης και φωνές αγωνίας στα συντρίμμια - 4.300 οι νεκροί

07:38 - 07/02/2023

Οι δύσκολες συνθήκες και οι χαμηλές θερμοκρασίες εμπόδισαν τις ολονύχτιες προσπάθειες διάσωσης, μία ημέρα μετά τον φονικό σεισμό που έπληξε…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σεισμός στην Τουρκία – Λέκκας: Ψάχνουν με τα χέρια στα συντρίμμια για τους δικούς τους

Ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ βρίσκεται μαζί με την ελληνική αποστολή στα συντρίμμια

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Σεισμός στην Τουρκία: Ο Ανδρέας Πιστιόλης και η Γαλαταράι συλλέγουν είδη πρώτης ανάγκης

Ο προπονητής της Γαλατασαράι, Ανδρέας Πιστιόλης και η τουρκική ομάδα συλλέγουν είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Γκαζιαντέπ και Μαλάτια.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Σεισμός στην Τουρκία: Η ΕΜΑΚ ανέσυρε 6χρονη από τα συντρίμμια – Δείτε βίντεο

Μάχη για τον απεγκλωβισμό μιας οικογένειας έδωσαν οι άνδρες της ΕΜΑΚ που έχει σπεύσει στη Τουρκία για να προσφέρει βοήθεια μετά τον καταστροφικό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ . Οι Έλληνες διασώστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον 50χρονο πατέρα, και επί ώρα έδιναν μάχη για να απεγκλωβίσουν την 7χρονη κόρη του, Φατμά, που όμως δεν τα κατάφερε. Η επιμονή των πυροσβεστών είχε ως αποτέλεσμα να καταφέρουν να σώσουν την αδελφή της, ένα 6χρονο κοριτσάκι. Οι πυροσβέστες σχεδόν δεν μπορούσαν να κρατήσουν τα δάκρυά τους, συγκινημένοι από τη νίκη που είχαν καταφέρει κόντρα στο θάνατο και την ανείπωτη καταστροφή. Η 7χρονη Φατμά που ήταν εκείνη που με τις φωνές της, είχε τραβήξει αρχικά τράβηξε την προσοχή των

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σεισμός στην Τουρκία – Λέκκας: Ψάχνουν με τα χέρια στα συντρίμμια για τους δικούς τους

Σε απόγνωση βρίσκονται οι άνθρωποι στην περιοχή που έπληξαν οι καταστροφικοί σεισμοί στην Τουρκία και τη Συρία τα ξημερώματα της Δευτέρας, με αποτέλεσμα χιλιάδες νεκρούς και τραυματίες. Ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ Ευθύμης Λέκκας, που βρίσκεται με την ελληνική αποστολή διάσωσης, περιέγραψε στην ΕΡΤ συγκλονιστικές εικόνες από τα συντρίμμια. Παντού υπάρχουν κατεδαφισμένα κτήρια. Πολλοί είναι αυτοί που πάνω στην αγωνία και την απόγνωση να βρουν τους δικούς τους ανθρώπους, προσπαθούν να τους βρουν με τα χέρια στα συντρίμμια, χωρίς να γνωρίζουν αν έχουν σκοτωθεί ή όχι. «Εκτιμώ ότι μπορεί να είναι και πάνω από δέκα άτομα στα ερείπια, (στο συγκεκριμένο κτίριο που έχει καταστραφεί) τα οποία είναι εγκλωβισ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σεισμός στην Τουρκία: Η ελληνική ΕΜΑΚ προσπαθεί να απεγκλωβίσει την μικρή Φατμά από τα συντρίμμια – LIVE εικόνα

Σεισμός στην Τουρκία: Εικόνες βιβλικής καταστροφής από τον σεισμό στην Τουρκία. Το κλιμάκιο της ελληνικής ΕΜΑΚ επιχειρεί να απεγκλωβίσει ένα μικρό κορίτσι κάτω από κατεστραμμένο κτήριο. Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα η επιχείρηση διάσωσης από τους άνδρες της ελληνικής ΕΜΑΚ ενός μικρού κοριτσιού που βρίσκεται εγκλωβισμένο κάτω από τόνους συντρίμμια που άφησε πίσω του ο φονικός […] Το άρθρο Σεισμός στην Τουρκία: Η ελληνική ΕΜΑΚ προσπαθεί να απεγκλωβίσει την μικρή Φατμά από τα συντρίμμια – LIVE εικόνα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Σεισμός στην Τουρκία: Η ελληνική ΕΜΑΚ ανέσυρε 6χρονη από τα συντρίμμια – Συγκλονιστικό βίντεο

Συγκλονιστική στιγμή μέσα στην τραγωδία που ζουν οι κάτοικοι της νοτιοανατολικής Τουρκίας, με τη διάσωση ενός εξάχρονου κοριτσιού από τα συντρίμμια από την ελληνική ΕΜΑΚ, μετά από πολύωρες προσπάθειες. Συγκλονιστική στιγμή μέσα στην τραγωδία που ζουν οι κάτοικοι της νοτιοανατολικής Τουρκίας, με τη διάσωση ενός εξάχρονου κοριτσιού από τα συντρίμμια από την ελληνική ΕΜΑΚ, μετά από πολύωρες προσπάθειες. Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά τον απεγκλωβισμό της. Η προσπάθεια διάσωσης και η κατάληξή της προκάλεσε συγκίνηση στους Έλληνες διασώστες που αγκαλιάστηκαν, ενώ νωρίτερα απεγκλώβισαν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σεισμός στην Τουρκία – Λέκκας: Ψάχνουν με τα χέρια στα συντρίμμια για τους δικούς τους

Σε απόγνωση βρίσκονται όσοι βρίσκονται στην περιοχή που έπληξαν οι καταστροφικοί σεισμοί στην Τουρκία και τη Συρία τη Δευτέρα τα ξημερώματα, με αποτέλεσμα χιλιάδες νεκρούς και χιλιάδες τραυματίες. Ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ Ευθύμης Λέκκας, που βρίσκεται με την ελληνική αποστολή διάσωσης, περιέγραψε στην ΕΡΤ συγκλονιστικές εικόνες από τα συντρίμμια. Παντού υπάρχουν κατεδαφισμένα κτήρια. Πολλοί είναι […] The post Σεισμός στην Τουρκία – Λέκκας: Ψάχνουν με τα χέρια στα συντρίμμια για τους δικούς τους appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Σεισμός στην Τουρκία: Συγκλονιστικές στιγμές από τη μάχη της ελληνικής ΕΜΑΚ στα συντρίμμια – Έβαλαν τα κλάματα

Οι Έλληνες διασώστες παραμένουν πάνω από τα συντρίμμια, απεγκλωβίζοντας ανθρώπους που παγιδεύτηκαν μετά τον τρομερό σεισμό στην Τουρκία. Τα μέλη […] The post Σεισμός στην Τουρκία: Συγκλονιστικές στιγμές από τη μάχη της ελληνικής ΕΜΑΚ στα συντρίμμια – Έβαλαν τα κλάματα appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Σεισμός στην Τουρκία: Η ελληνική ΕΜΑΚ ανέσυρε 6χρονη από τα συντρίμμια

Τη διάσωση ενός εξάχρονου κοριτσιού από τα συντρίμμια κατάφερε η ελληνική ΕΜΑΚ, έπειτα από προσπάθειες πολλών ωρών. Το κορίτσι διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Σεισμός στην Τουρκία: Η ελληνική ΕΜΑΚ ανέσυρε 6χρονη από τα συντρίμμια – Δείτε βίντεο

Δεν τα κατάφερε, δυστυχώς, η 7χρονη αδερφή της Φατμέ που επίσης προσπάθησαν να ανασύρουν - Τι λέει ο Ευθύμης Λέκκας. Το άρθρο Σεισμός στην Τουρκία: Η ελληνική ΕΜΑΚ ανέσυρε 6χρονη από τα συντρίμμια – Δείτε βίντεο εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Σεισμός στη Συρία: Μητέρα γέννησε στα συντρίμμια και πέθανε - Σώο το μωρό

Γροθιά στο στομάχι είναι το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου από την Συρία, με μια μητέρα που γέννησε μέσα στα συντρίμμια το μωρό της και άφησε την τελευταία της…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Σεισμός στην Τουρκία: Δύο διεθνείς βολεϊμπολίστες ανασύρθηκαν νεκροί

Σεισμός στην Τουρκία: Δύο διεθνείς βολεϊμπολίστες ανασύρθηκαν νεκροί 08/02/2023 Οι Εμιντζάν Κοτζαμπάς και Μεχμέτ Τζαν Αγκιρμπάς ανασύρθηκαν νεκροί από τα σωστικά συνεργεία που αναζητούν τα θύματα που άφησε ο σεισμός στα χαλάσματα της νοτιοανατολικής Τουρκίας Οι δύο αθλητές του βόλεϊ αγωνίζονταν στην τοπική ομάδα βόλεϊ και είχαν φορέσει και τη φανέλα της εθνικής ομάδας. Αμφότεροι βρίσκονταν με άλλους αθλητές και αθλήτριες του βόλεϊ στο ξενοδοχείο Kırçuval, το οποίο κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν έπληξαν την περιοχή 7,7 Ρίχτερ.

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Σεισμός σε Τουρκία και Συρία: Τραγωδία δίχως τέλος – Περισσότεροι από 7.000 οι νεκροί

Ο υπουργός Υγείας της Τουρκίας Φαχρετίν Κοτζά ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης ότι τουλάχιστον 5.434 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 31.777 τραυματίστηκαν. Ο νεότερος αυτός απολογισμός των τουρκικών αρχών ανεβάζει σε 7.266 τον συνολικό αριθμό των θυμάτων σε Τουρκία και Συρία. Εκτιμάται ότι εκατοντάδες άνθρωποι παραμένουν εγκλωβισμένοι στα χαλάσματα και η αγωνία για την […] The post Σεισμός σε Τουρκία και Συρία: Τραγωδία δίχως τέλος – Περισσότεροι από 7.000 οι νεκροί appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Κτηνωδία: Πυροβόλησαν και σκότωσαν δελφινάκι

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»

Super League: Στο +4 κι αγκαλιάζει τον τίτλο η ΑΕΚ

Σακελλαροπούλου από Χιλή: «Οι σχέσεις των δύο χωρών βρίσκονται σε άριστο επίπεδο»

Λασίθι: Περιπέτεια για 57χρονη πεζοπόρο που τραυματίστηκε στο φαράγγι του Ρίχτη

Γιώργος Λυγγερίδης: Το «φλασάκι» με τα 15 βίντεο από ανώνυμο πληροφοριοδότη ξεκλείδωσε την υπόθεση