Βιασμός 25χρονης που διαμένει σε ίδρυμα – Γνώρισε τον δράστη μέσω Facebook

09:20 - 07/02/2023

O δράστης συνευρέθη πρώτα σεξουαλικά με μια 18χρονη φίλη της – Όταν έμειναν μόνοι της επιτέθηκε και την κακοποιούσε για μία ώρα Εικοσιπεντάχρονη που φιλοξενείται σε ίδρυμα της Αθήνας, καταγγέλλει πως βιαζόταν για μια ώρα απο εναν 23χρονο τον οποίο γνώρισε με μια φίλη της μέσω Facebook. Μάλιστα, ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με την κατάθεση του θύματος, συνευρέθη […]

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βιασμός 25χρονης που διαμένει σε ίδρυμα – Γνώρισε τον δράστη μέσω Facebook

Εικοσιπεντάχρονη που φιλοξενείται σε ίδρυμα της Αθήνας, καταγγέλλει πως βιαζόταν για μια ώρα απο εναν 23χρονο τον οποίο γνώρισε με μια φίλη της μέσω Facebook. Μάλιστα, ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με την κατάθεση του θύματος, συνευρέθη ερωτικά με την 18χρονη φίλη της και όταν η κοπέλα, μετά την πράξη, απουσίασε για λίγη ωρα απο το διαμέρισμα, […] The post Βιασμός 25χρονης που διαμένει σε ίδρυμα – Γνώρισε τον δράστη μέσω Facebook appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Βιασμός 25χρονης που διαμένει σε ίδρυμα – Γνώρισε τον δράστη μέσω Facebook

Εικοσιπεντάχρονη που φιλοξενείται σε ίδρυμα της Αθήνας, καταγγέλλει πως βιαζόταν για μια ώρα απο εναν 23χρονο τον οποίο γνώρισε με μια φίλη της μέσω Facebook. Μάλιστα, ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με την κατάθεση του θύματος, συνευρέθη ερωτικά με την 18χρονη φίλη της και όταν η κοπέλα, μετά την πράξη, απουσίασε για λίγη ωρα απο το διαμέρισμα, εκείνος βρήκε […] The post Βιασμός 25χρονης που διαμένει σε ίδρυμα – Γνώρισε τον δράστη μέσω Facebook appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

Το έθιμο της Λαμπαδηφορίας αναβίωσε στη Σκάρφεια

Μητσοτάκης από Λαμία: Οι Έλληνες θα ακυρώσουν τη βόμβα της ακυβερνησίας (ΕΙΚΟΝΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλη επιτυχία για την εκδήλωση της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Λαμίας

«8 μήνες που συντάραξαν την Ελλάδα Ιανουάριος – Αύγουστος 2015»: Παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Στρατούλη στο βιβλιοπωλείο ΕΠΙΠΕΔΟ (audio)

Μουσικό Σχολείο Λαμίας: Άρια Μπαρόκ – Από την ανάγνωση στην ερμηνεία | Τετάρτη 20/03 στις 19:00

Ρώσος πήγε στο νοσοκομείο και αναζητούσε τον 16χρονο που πυροβόλησαν, λέει συγγενής