Κυριάκος Μητσοτάκης: Προαναγγελία νέου μισθολογίου στις Ένοπλες Δυνάμεις

10:38 - 07/02/2023

Πιθανότατα σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα προαναγγείλει νέο μισθολόγιο για τα στελέχη των Ένοπλων Δυνάμεων της χώρας ως «ευχαριστώ» στην αδιάκοπη υπεράσπιση της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας Ηστήριξη των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων που βρίσκονται αδιάκοπα στην πρώτη γραμμή υπεράσπισης της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας, αλλά και η αποφασιστικότητα του πολιτικού […]

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Live η ομιλία του στη Βουλή

Στη Βουλή συζητείται το νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για τα επιδόματα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Μητσοτάκης: Ειδικό μισθολόγιο στις Ένοπλες Δυνάμεις από το 2024

Την οδύνη του για τα θύματα από τον ισχυρό σεισμό στην Τουρκία εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σήμερα (07.02.2023) στη Βουλή. Ανακοίνωσε ότι έρχεται ειδικό μισθολόγιο στις ειδικές δυνάμεις και επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ για την απόφασή του να απέχει από τις ψηφοφορίες στη Βουλή. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε την ομιλία του με αναφορά στην ... Περισσότερα To άρθρο Μητσοτάκης: Ειδικό μισθολόγιο στις Ένοπλες Δυνάμεις από το 2024 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

LIVE- Μητσοτάκης: Έρχεται ειδικό μισθολόγιο το 2024 για τις Ένοπλες Δυνάμεις

Παρακολουθήστε την ομιλία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Βουλή. Η ομιλία γίνεται στο πλαίσιο τςη συζήτησης για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας «Μέριμνα υπέρ του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, εξορθολογισμός της νομοθεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, οργάνωση της Εθνοφυλακής και άλλες διατάξεις».

Διαβάστε το στο thebest.gr

Μητσοτάκης: Live η ομιλία του στη Βουλή για τις Ένοπλες Δυνάμεις

Κυριάκος Μητσοτάκης: Παρέμβαση στη συζήτηση στη Βουλή του νομοσχεδίου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για τα επιδόματα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Δείτε την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη Το άρθρο Μητσοτάκης: Live η ομιλία του στη Βουλή για τις Ένοπλες Δυνάμεις εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ειδικό μισθολόγιο στις Ένοπλες Δυνάμεις από το 2024

Με αναφορά στους καταστροφικούς σεισμούς της Τουρκίας, την ελληνική βοήθεια προς τη γείτονα χώρα, αλλά και την επικοινωνία που είχε τόσο ο ίδιος όσο και η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, ξεκίνησε την ομιλία του στη Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.Με αναφορά στους καταστροφικούς σεισμούς της Τουρκίας, την ελληνική βοήθεια προς τη γείτονα χώρα, αλλά και την επικοινωνία που είχε τόσο ο ίδιος όσο και η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, ξεκίνησε την ομιλία του στη Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου του υπουργείου Εθνικής Άμυνα

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μητσοτάκης: Ειδικό Μισθολόγιο για τις Ένοπλες Δυνάμεις από 1/1/2024

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στα δυο στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας που χάθηκαν κατά την συντριβή του F-4 και τόνισε ότι όλοι οι Έλληνες ενώθηκαν σε ένα περήφανο πένθος. The post Μητσοτάκης: Ειδικό Μισθολόγιο για τις Ένοπλες Δυνάμεις από 1/1/2024 appeared first on OnAlert.

Διαβάστε το στο onalert.gr

Μητσοτάκης: Θα υπάρξει αναπροσαρμοσμένο μισθολόγιο για τις Ένοπλες Δυνάμεις από την 1/1/24

«Αυτές οι παρεμβάσεις καθρεφτίζουν την επιτελική κυβερνητική αντίληψη για τους ένστολους, από την υγεία έως την οικονομική τους ανακούφιση»

Διαβάστε το στο news.gr

Μητσοτάκης: Έρχεται Ειδικό μισθολόγιο στις Ένοπλες Δυνάμεις από το 2024

Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή,τη συζήτηση για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά στη Βουλή, στη συζήτηση για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας «Μέριμνα υπέρ του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, εξορθολογισμός της νομοθεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, οργάνωση της Εθνοφυλακής και άλλες διατάξεις». Η συζήτηση είχε προγραμματισθεί για […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Κυριάκος Μητσοτάκης: Live η ομιλία του στη Βουλή

Παρέμβαση στη συζήτηση στη Βουλή του νομοσχεδίου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για τα επιδόματα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Δείτε την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Κυριάκος Μητσοτάκης: LIVE η ομιλία για το νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, παραχωρεί ομιλία στη Βουλή για το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, την Τρίτη (7/2) έδωσε το «παρών» στη Βουλή, στη συζήτηση για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας «Μέριμνα υπέρ του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, εξορθολογισμός της νομοθεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, οργάνωση της Εθνοφυλακής και άλλες […] Το άρθρο Κυριάκος Μητσοτάκης: LIVE η ομιλία για το νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

«Θρυλικό» break στην Βαρκελώνη

Λαμία : “Που πήγαν 16.5 εκατομμύρια ευρώ;” – διαχειριστικό έλεγχο για την προηγούμενη δημοτική αρχή ανακοίνωσε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου (Βίντεο)

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Στα ύψη η τιμή των πρώιμων κερασιών από το Φραντζή / Τι λέει ο Πρόεδρος των παραγωγών – BINTEO

Στα ύψη η ενδοοικογενειακή βία στην Εύβοια: Μόνο στη Χαλκίδα σημειώθηκαν 22 περιστατικά – ΒΙΝΤΕΟ

Τσικνής: “Θα έπρεπε να είναι εκτός πινάκων ο Κατσικογιάννης – Μας γυρίζει στα πέτρινα χρόνια η σημερινή διαιτησία”