Τάσος Γαϊτάνης: “Το δίλημμα των εκλογών είναι Μητσοτάκης ή Τσίπρας και ο λαός θα δώσει την απάντηση του σύντομα”

11:22 - 07/02/2023

Το πραγματικό δίλημμα των εκλογών είναι "Μητσοτάκης ή Τσίπρας και οι πολίτες θα δώσουν την απάντηση σύντομα" τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης, σε ανάρτηση του στο twitter. "Ο κ. Τσίπρας διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανιστόρητα διλήμματα. Στο πραγματικό δίλημμα των εκλογών, που είναι "Μητσοτάκης ή Τσίπρας" έχει να δώσει απάντηση; Οι πολίτες Το άρθρο Τάσος Γαϊτάνης: “Το δίλημμα των εκλογών είναι Μητσοτάκης ή Τσίπρας και ο λαός θα δώσει την απάντηση του σύντομα” εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γαϊτάνης: Το δίλημμα των εκλογών είναι Μητσοτάκης ή Τσίπρας και ο λαός θα δώσει την απάντησή του σύντομα

Το πραγματικό δίλημμα των εκλογών είναι «Μητσοτάκης ή Τσίπρας και οι πολίτες θα δώσουν την απάντηση σύντομα» τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης, σε ανάρτηση του στο twitter. «Ο κ. Τσίπρας διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανιστόρητα διλήμματα. Στο πραγματικό δίλημμα των εκλογών, που είναι “Μητσοτάκης ή Τσίπρας» έχει να δώσει απάντηση; Οι πολίτες […] The post Γαϊτάνης: Το δίλημμα των εκλογών είναι Μητσοτάκης ή Τσίπρας και ο λαός θα δώσει την απάντησή του σύντομα appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Γαϊτάνης: «Το δίλημμα των εκλογών είναι Μητσοτάκης ή Τσίπρας και ο λαός θα δώσει την απάντηση»

Το πραγματικό δίλημμα των εκλογών είναι «Μητσοτάκης ή Τσίπρας και οι πολίτες θα δώσουν την απάντηση σύντομα» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης, σε ανάρτηση του στο twitter.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

«Ευχαριστώ για την τιμή αλλά…!»

“Σούπερ” Εθνική Τράπεζα!

«Φλέβα χρυσού» με… σφραγίδα Στάσση!

Οι στόχοι Πούτιν και Σι Τζινπίνγκ στο ραντεβού της Μόσχας

«Θα μάθουν οι πολίτες όλη την αλήθεια και θα αποδοθεί δικαιοσύνη» διαμηνύει ο Οικονόμου

“Το έχουμε ξανακάνει” – Η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών με τον Καθηγητή και Συγγραφέα Roderick Beaton ανέδειξε τον ελληνικό πολιτισμό ως καταλύτη εξωστρέφειας για το επιχειρείν