Γιώργος Καμπουρίδης: Συγκινημένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την περιπέτεια του φίλου του

12:28 - 07/02/2023

Για το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει μίλησε ο Γιώργος Καμπουρίδης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής […] The post Γιώργος Καμπουρίδης: Συγκινημένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την περιπέτεια του φίλου του appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Καμπουρίδης: «Όταν γνώρισα εγώ τον Γιώργο, ήταν ένα χρυσό παιδί» – Συγκινημένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την περιπέτεια του φίλου του

Για το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει μίλησε ο Γιώργος Καμπουρίδης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα για την περιπέτεια που περνά τόσο με το σπίτι του, που κινδυνεύει με πλειστηριασμό, όσο και με την υγεία του. Για το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει μίλησε ο Γιώργος Καμπουρίδης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα για την περιπέτεια που περνά τόσο με το σπίτι του, που κινδυνεύει με πλειστηριασμό, όσο και με την υγεία του. «Είχα πάρει ένα δάνειο 25.000 πριν 20 χρόνια. Έδωσα τα μισά και μετά […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Τάσος Μπουγάς: «Όχι και να πάρω τηλέφωνο τη Νατάσα Θεοδωρίδου να την ρωτήσω»

Κατερίνα Ζαρίφη: «Κάτι θα σκάσει και του χρόνου από Ρέππα – Παπαθανασίου, θα είμαι εκεί»

Ορέστης Χαλκιάς για Maestro: «Σήμερα μου ήρθε μήνυμα από τις Φιλιππίνες»

Δανάη Μπάρκα: «Έχουμε όλη η οικογένεια αγάπη στον Ιβάν Σβιτάιλο»

Ελισάβετ Μουτάφη: Τι απαντά ο εφημέριος για το περιστατικό στο προαύλιο της εκκλησίας;

Μπέττυ Μαγγίρα για Γιώργο Αγγελόπουλο: «Θέλει να αποτάξει από πάνω του το Survivor αλλά πρέπει να καταλάβει ένα πράγμα»