Ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε μετά την διακοπή – “Δεν ξέρω αν είναι για καλό ή κακό αυτό”
12:33 - 27/01/2020
Στο γνώριμο καθημερινό ραντεβού με τους τηλεθεατές επέστρεψε ο Γιώργος Λιάγκας, το μεσημέρι της Δευτέρας, στον ΣΚΑΪ. Ύστερα από μια […]
The post Ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε μετά την διακοπή – “Δεν ξέρω αν είναι για καλό ή κακό αυτό” appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε στον ΣΚΑΪ: «Δεν ξέρω αν είναι για καλό ή κακό αυτό»
H εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» απουσίασε από το πρόγραμμα του σταθμού, από την Δευτέρα 20/1 μέχρι την Παρασκευή 24/1, σε ακολουθία της απόφασης του ΕΣΡ
Διαβάστε το στο Ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε στον ΣΚΑΪ: «Δεν ξέρω αν είναι για καλό ή κακό αυτό» (βίντεο)
H εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» απουσίασε από το πρόγραμμα του σταθμού, από την Δευτέρα 20/1 μέχρι την Παρασκευή 24/1, σε ακολουθία της απόφασης του ΕΣΡ
Διαβάστε το στο Ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε μετά την διακοπή – "Δεν ξέρω αν είναι για καλό ή κακό αυτό"
Στις επάλξεις της καθημερινής του εκπομπής επέστρεψε ο Γιώργος Λιάγκας, το μεσημέρι της Δευτέρας, στον ΣΚΑΪ. Ύστερα από μια εβδομάδα απουσίας, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής καλωσόρισε εκ νέου το τηλεοπτικό κοινό στο “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα”.
H εκπομπή απουσίασε από το πρόγραμμα του σταθμού, από την Δευτέρα 20/1 μέχρι την Παρασκευή 24/1, σε ακολουθία της απόφασης του ΕΣΡ που αφορούσε στη διαχείριση θέματος το οποίο προβλήθηκε στην εκπομπή της 7ης Νοεμβρίου 2019. “Για τις παραβάσεις της προσβολής της αξίας του ανθρώπου και της δυσμενούς διάκρισης λόγω φύλου επιβάλλεται κύρωση προσωρινής αναστολής μετάδοσης της εκπομπής για 5 συνεχόμενες ημέρες, από 20/1/2020 μέχρι και 24/1/2020” ανέφερε
Διαβάστε το στο thestival.grΤα πρώτα σχόλια του Λιάγκα μετά την διακοπή του ΕΣΡ - «Δεν ξέρω αν είναι για καλό ή κακό...»
Κατά την έναρξη της εκπομπής λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας και…
The post Τα πρώτα σχόλια του Λιάγκα μετά την διακοπή του ΕΣΡ - «Δεν ξέρω αν είναι για καλό ή κακό...» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΟ Λιάγκας επέστρεψε μετά το μαύρο του ΕΣΡ: Δεν ξέρω αν είναι για καλό ή κακό αυτό
Στον τηλεοπτικό «αέρα» του ΣΚΑΪ επέστρεψε ο Γιώργος Λιάγκας, έπειτα από μια εβδομάδα απουσίας, που όρισε η απόφαση του ΕΣΡ μετά την απαράδεκτη αντίδρασή του στην εκπομπή για το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης στο ΑΠΘ.
Για τις παραβάσεις της προσβολής της αξίας του ανθρώπου και της δυσμενούς
Διαβάστε το στο madata.grΟ Γιώργος Λιάγκας μετά τη διακοπή από το ΕΣΡ: «Επιστρέψαμε αλλά δεν ξέρω αν είναι απειλή ή όχι αυτό» (βίντεο)
Επέστρεψε στην τηλεοπτική του θέση ο Γιώργος Λιάγκας, το μεσημέρι της Δευτέρας, στον ΣΚΑΪ. Ύστερα από μια εβδομάδα απουσίας, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής καλωσόρισε εκ νέου το τηλεοπτικό κοινό στο “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα”.
H εκπομπή απουσίασε από το πρόγραμμα του σταθμού, από την Δευτέρα 20/1 μέχρι την Παρασκευή 24/1, σε ακολουθία της απόφασης του ΕΣΡ που αφορούσε στη διαχείριση θέματος το οποίο προβλήθηκε στην εκπομπή της 7ης Νοεμβρίου 2019. “Για τις παραβάσεις της προσβολής της αξίας του ανθρώπου και της δυσμενούς διάκρισης λόγω φύλου επιβάλλεται κύρωση προσωρινής αναστολής μετάδοσης της εκπομπής για 5 συνεχόμενες ημέρες, από 20/1/2020 μέχρι και 24/1/2020” ανέφερε, μεταξύ άλλων, η α
Διαβάστε το στο pronews.grΟ Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε μετά την διακοπή – “Δεν ξέρω αν είναι για καλό ή κακό αυτό”
Στο γνώριμο καθημερινό ραντεβού με τους τηλεθεατές επέστρεψε ο Γιώργος Λιάγκας, το μεσημέρι της Δευτέρας, στον ΣΚΑΪ. Ύστερα από μια εβδομάδα απουσίας, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής καλωσόρισε εκ νέου το τηλεοπτικό κοινό στο “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα”. H εκπομπή απουσίασε από το πρόγραμμα του σταθμού, από την Δευτέρα 20/1 μέχρι την Παρασκευή 24/1, σε […]
Διαβάστε το στο irafina.gr