Φονικός σεισμός στην Τουρκία: Η ελληνική ΕΜΑΚ προσπαθεί να απεγκλωβίσει μικρό κορίτσι από τα συντρίμμια – Δείτε live εικόνα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σεισμοί στην Τουρκία: «Δεν ξέρω αν θα ζήσω ή θα πεθάνω» λέω νεαρός κάτω από τα συντρίμμια – Στους 8.364 οι νεκροί
Δεν έχουν τέλος οι ιστορίες των εγκλωβισμένων στα χαλάσματα των κτηρίων που έπεσαν σαν χάρτινοι πύργοι μετά τους δύο σεισμούς στην Τουρκία. Τα βίντεο κάτω από τα συντρίμμια προκαλούν σοκ και δέος. Νεαρό αγόρι παραμένει ζωντανό και παγιδευμένο στα χαλάσματα της πολυκατοικίας που έμενε και έπεσε. Στο βίντεο που δημοσιοποίησε το Al Jazeera το αγόρι προσπαθεί να περιγράψει όσα βιώνει, με τον φόβο να είναι ζωγραφισμένος στο πρόσωπό του. «Δεν ξέρω αν θα ζήσω ή θα πεθάνω. Δεν ξέρω πώς να περιγράψω αυτό το συναίσθημα κάποιου που το περνά αυτό κάτω από τα συντρίμμια. Όπως βλέπετε είμαι κάτω από τα συντρίμμια. Υπάρχουν περισσότερες από δύο, τρεις ή τέσσερις οικογένειες και οι γείτονές μας. Ας μας β
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣεισμός στην Τουρκία: Η ελληνική ΕΜΑΚ απεγκλώβισε 50χρονο πατέρα – Δεν τα κατάφερε η 7χρονη Φατμά
Οι Έλληνες διασώστες δίνουν μάχη για να σώσουν την αδερφή της 7χρονης. Δυστυχώς η μικρή Φατμά δεν τα κατάφερε Δραματικές ώρες ζουν Τουρκία και Συρία μετά τον καταστροφικό σεισμό. Η νεότερη καταμέτρηση ανεβάζει σε τουλάχιστον 4.365 τον αριθμό των θανάτων στις δύο χώρες. Δεκάδες χιλιάδες είναι οι τραυματισμένοι, ενώ οι εκτιμήσεις για τον τελικό απολογισμό […]
Διαβάστε το στο irafina.gr