Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ποιο δρόμο θα διαλέξει ο Νώντας;

14:18 - 07/02/2023

Χαιρέτα μου τον πλάτανο, Eπεισόδιο 107 – Ο Παναγής περνάει τη νύχτα στη φυλακή, ενώ η Κατερίνα συνειδητοποιεί πως, με […] The post Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ποιο δρόμο θα διαλέξει ο Νώντας; appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ: Ποιο δρόμο θα διαλέξει ο Νώντας;

Τι θα δούμε στο σημερινό νέο επεισόδιο του γ κύκλου της αγαπημένης κωμικής σειράς ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ στην ΕΡΤ Ο Παναγής περνάει τη νύχτα στη φυλακή, ενώ η Κατερίνα συνειδητοποιεί πως, με όσα έχουν γίνει, δεν θα καταφέρουν να υιοθετήσουν και βουτάει στην απελπισία. Η Χρύσα αποφασίζει να κάνει «έξωση» στον Χαραλάμπη και αυτός βάζει πλώρη […] The post ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ: Ποιο δρόμο θα διαλέξει ο Νώντας; appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

MasterChef: Πυρά Πορφύρη κατά συμπαικτών του – «Έλαβα ταπείνωση, περιφρόνηση και υποτίμηση»

Ιάσονας Μανδηλάς: «Πήγανε τα σέξι μηνύματα παραδίπλα, εντάξει βρεθήκαμε και τακτοποιηθήκαμε και με τον λάθος παραλήπτη»

Survivor: Εκτός αγωνίσματος ο Τάκης κι ο Ηλίας μετά από έντονο καβγά – Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Φελίσια Τσαλαπάτη: «Ήταν η αρχή μιας σχέσης που όλοι είχαν άποψη, δεν το πέρασα εύκολα τότε»

MasterChef: Ομαδική δοκιμασία στο «Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροσβεστικού Σώματος, Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος»

Πέτρος Λαγούτης: «Έφαγα ταρακούνημα από την Νατάσσα Μποφίλιου, είχαμε μιλήσει για αυτό το θέμα»