Αποστόλης Τότσικας: Δάκρυσε στον αέρα της ΕΡΤ

14:52 - 07/02/2023

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο Αποστόλης Τότσικας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε […] The post Αποστόλης Τότσικας: Δάκρυσε στον αέρα της ΕΡΤ appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αποστόλης Τότσικας: Δάκρυσε στον αέρα της ΕΡΤ

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο Αποστόλης Τότσικας.Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο Αποστόλης Τότσικας.Ο ηθοποιός μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά, όπου μεταξύ άλλων δεν έκρυψε και τη συγκίνησή του, αφηγούμενος μία προσωπική του εμπειρία από το ταξίδι του στο Ιράν. «Είχα επιλεγεί για μία σειρά εποχής στο Ιράν, το Salman […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αποστόλης Τσότσικας: “Λύγισε” on air – Tι συνέβη

Ο Αποστόλης Τότσικας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν” το μεσημέρι της Τρίτης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε μια προσωπική του εμπειρία από το ταξίδι του στο Ιράν και δεν έκρυψε τη συγκίνησή του. “Είχα επιλεγεί για μία σειρά εποχής στο Ιράν, το Salman Farsi, που είναι η ιστορία αυτού […] The post Αποστόλης Τσότσικας: “Λύγισε” on air – Tι συνέβη appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Αποστόλης Τότσικας: Δάκρυσε μιλώντας για τον λαό του Ιράν

Την εμπειρία των γυρισμάτων στο Ιράν περιέγραψε ο Αποστόλης Τότσικας στον Φώτη Σεργουλόπουλο  και την Τζένη Μελιτά και συγκινήθηκε μιλώντας για τον λαό του. Ο ηθοποιός εξήγησε ότι έκανε έναν ρόλο διοικητή του βυζαντινού στρατού σε περσική σειρά και επισκέφτηκε τη χώρα πέρσι και πρόπερσι. «Είναι συγκλονιστικό το πώς δουλεύουν αυτοί οι άνθρωποι. Το Χόλιγουντ […] The post Αποστόλης Τότσικας: Δάκρυσε μιλώντας για τον λαό του Ιράν appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φώτης Σεργουλόπουλος «κόλαφος» για την… επιλογή των γυναικών στην κακοποίηση

Survivor: Τα νέα δεδομένα φέρνουν αναταράξεις στις δύο ομάδες

Σασμός: Τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου στην Άνω Ποριά;

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «καίει» τον Νίκο Μάνεση για τα νούμερα τηλεθέασης: «Τι αλαζονεία είναι αυτή;»

Άρης Καβατζίκης: «Δεν έχω θρηνήσει ακόμα τον αδελφό και τη μητέρα μου»

The 2Night Show: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται τη Νεκταρία Γιαννουδάκη και τον Χάρη Βεραμόν