«Λύγισε» ο Αποστόλης Τότσικας στην ΕΡΤ – «Μιλάω με συγκίνηση, συγγνώμη»

14:58 - 07/02/2023

Καλεσμένος στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν», βρέθηκε ο Αποστόλης Τότσικας, όπου To άρθρο «Λύγισε» ο Αποστόλης Τότσικας στην ΕΡΤ – «Μιλάω με συγκίνηση, συγγνώμη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βούρκωσε ο Αποστόλης Τότσικας – «Μιλάω με συγκίνηση, συγγνώμη»

«Είναι συγκλονιστικό το πώς δουλεύουν αυτοί οι άνθρωποι, δεν το έχω ξαναδεί»

Διαβάστε το στο in.gr

Βούρκωσε ο Αποστόλης Τότσικας – «Μιλάω με συγκίνηση, συγγνώμη»

Καλεσμένος στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν», βρέθηκε ο Αποστόλης Τότσικας, όπου και μίλησε για τον γάμο του με την Ρούλα Ρέβη, αλλά και την καλλιτεχνική πορεία του. Ο Αποστόλης Τότσικας αναφέρθηκε σε μια σειρά εποχής που γυρίστηκε στο Ιράν στην οποία είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει. «Είχα επιλεγεί για μια […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Η θετική, αλλά και η αρνητική, επιρροή της άνοιξη στην ψυχολογία μας

Survivor All Star: Ηλίας Γκότσης και Γιωρίκας Πιλίδης αποβάλλονται οριστικά – Αυτοί είναι οι λόγοι

Νίνο στον Αρναούτογλου: Η σπάνια αναφορά στα παιδιά του – «Εύχομαι να γίνουν ό,τι θέλουν στη ζωή τους»

Τζάστιν Μπίμπερ: Σκέψεις να αποσυρθεί από τη μουσική – «Ο ψυχολόγος του λέει να το αφήσει στην άκρη»

Άρης Σοϊλέδης και Βρισηίδα Ανδριώτου σε άγριο καβγά – «Να σου έδινα εγώ φαγητό; Να μου κοβόταν το χέρι»

Χαρά Παππά: Η μακροσκελής απάντηση για την ψυχολογική της κατάσταση – «Το άγχος θα είναι για πάντα εδώ»