Τσιάρτας: Πείτε μου πού είμαι ομοφοβικός, πού φασίστας και πού ρατσιστής - Δείτε βίντεο

13:36 - 08/02/2023

«Σέβομαι και εκτιμώ τη μητέρα μου», απάντησε ο Βασίλης Τσιάρτας μετά την ανακοίνωση της οικογένειάς του - «Δεν είναι ρατσιστική η δήλωσή μου», σχολίασε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσιάρτας: Πείτε μου πού είμαι φασίστας και πού ρατσιστής

Ο Βασίλης Τσιάρτας απαντά στην ανακοίνωση της οικογένειάς του ότι «θέλουν να κρατήσουν αποστάσεις» από τον ίδιο.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ξέσπασε ο Βασίλης Τσιάρτας: Πείτε μου πού είμαι φασίστας και πού ρατσιστής (βίντεο)

Απάντηση στην ανακοίνωση της μητέρας και της αδερφής του έδωσε ο Βασίλης Τσιάρτας μέσα από συνέντευξή του σήμερα (8/2). Οι δύο γυναίκες ανακοίνωσαν ότι θέλουν να πάρουν αποστάσεις από την πολιτική δράση του συγγενή τους, χαρακτηρίζοντάς τον εμμέσως ρατσιστή και εθνικιστή. Ο Βασίλης Τσιάρτας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε: «Σέβομαι και εκτιμώ τη μητέρα μου» και […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Η Ιντιάνα αντιστέκεται στον πρόεδρο των ΗΠΑ Τραμπ, αρνείται να ανασχεδιάσει τον εκλογικό της χάρτη

First Dates: Της ζήτησε να πληρώσει στο τέλος του ραντεβού, η κοπέλα στις μέρες μας είναι ο άντρας της σχέσης, σχολίασε η γυναίκα

Ξεκινά η συζήτηση στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2026, στις 16 Δεκεμβρίου η ψηφοφορία

Επιχείρηση του ελληνικού FBI στην Κρήτη για παράνομες επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, 14 προσαγωγές

Τι σημαίνει όταν κάποιος αναμειγνύει μικρά και κεφαλαία γράμματα όταν γράφει

Τροχαίο στην Κηφισίας στο ύψος του Χαλανδρίου, πού είναι αυξημένη η κίνηση στους δρόμους