Ισχυρή χιονόπτωση στα Καλάβρυτα – Κλειστά τα σχολεία

21:36 - 08/02/2023

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα Καλάβρυτα, την Αιγείρα και την Ακράτα, αύριο Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου λόγω της χιονόπτωσης. Κλειστή είναι η επαρχιακή οδός Πούντας – Καλαβρύτων εξαιτίας ισχυρής χιονόπτωσης αυτή την ώρα στην περιοχή. Το άρθρο Ισχυρή χιονόπτωση στα Καλάβρυτα – Κλειστά τα σχολεία εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Πυκνή χιονόπτωση στη Λαμία – Κλειστά όλα τα σχολεία σήμερα

Έντονη είναι η χιονόπτωση από το πρωί της Πέμπτης στο κέντρο της Λαμίας καθώς η επέλαση της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα συνεχίζεται. Εκτάκτως ο δήμος Λαμιέων αποφάσισε τα σχολεία όλων των βαθμίδων και οι παιδικοί σταθμοί να μην λειτουργήσουν σήμερα εξαιτίας της χιονόπτωσης. Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα Αυτή την ώρα, η χιονόπτωση συνεχίζεται μέσα στην πόλη, ενώ έντονη είναι και στην εθνική οδό έξω από τη Λαμία. Στο δρόμο προς Δομοκό χιονίζει έντονα επίσης από νωρίς το πρωί, ενώ ασθενής χιονόπτωση έχει αυτή την ώρα και ο δρόμος προς Μπράλο. Έντονη χιονόπτωση από νωρίς το πρωί έχει επίσης και σε όλη την ανατολική Φθιώτιδα. Στην εθνική οδό χρειάζεται προσοχή στους Αγί

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsique.gr

Καλαμάτα: Μηχανάκι παρέσυρε πεζή σε διάβαση

Με τον πατέρα που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης – «Στεκόμαστε πλάι στο δίκιο»

Ξυλοδαρμός Β. Γραμμένου: Δίωξη για κακούργημα σε βάρος του Κ. Φλώρου – Την Πέμπτη η απολογία του

«Μπλόκο» 1-1 στη Θεσσαλονίκη και απομακρύνεται το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό

Εργατικό Κέντρο Αθήνας: Πρωτομαγιάτικη απεργία και συγκέντρωση τη Μ. Τετάρτη

ΕΝΦΙΑ 2024: Πώς θα εκτυπώσετε τα εκκαθαριστικά