Εκβιάζουν αντιδήμαρχο του δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης με γυμνές φωτογραφίες

22:26 - 08/02/2023

Οπως αναφέρει οι επιτήδειοι έχουν επεξεργαστεί φωτογραφίες, έχουν πάρει το πρόσωπό της και την παρουσιάζουν γυμνή στο διαδίκτυο. Οι ίδιες φωτογραφίες στέλνονται με email και σε γνωστούς της.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο eretikos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εκβιάζουν την αντιδήμαρχο Όλγα Πολίτη με ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες

Η Όλγα Πολίτη κινείται νομικά για φωτογραφίες που στέλνονται με e-mail σε γνωστά της πρόσωπα.

Διαβάστε το στο

Εκβιάζουν γνωστή αντιδήμαρχο με μονταρισμένες γυμνές φωτογραφίες (vid)

Θύμα εκβιασμού έχει πέσει η αντιδήμαρχος Βάρης-Βουλιαγμένης, Όλγα Πολίτη.

Διαβάστε το στο

Όλγα Πολίτη: Η Αντιδήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης καταγγέλει εκβιασμό με γυμνές φωτογραφίες

Η Αντιδήμαρχος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης προσέφυγε στη Διώξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος καθώς κυκλοφορούν επεξεργασμένες φωτογραφίες από κάποιους που έχουν…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Εκβιάζουν γνωστή αντιδήμαρχο με μονταρισμένες γυμνές φωτογραφίες

Θύμα εκβιασμού έχει πέσει η αντιδήμαρχος Βάρης-Βουλιαγμένης, Όλγα Πολίτη.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Εκβιάζουν γνωστή αντιδήμαρχο με μονταρισμένες γυμνές φωτογραφίες

Θύμα εκβιασμού καταγγέλλει ότι έχει πέσει γνωστή αντιδήμαρχος. Επιτήδειοι την εκβιάζουν με μονταρισμένες γυμνές φωτογραφίες. Μιλώντας στο STAR, η αντιδήμαρχος Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης, Όλγα Πολίτη εξομολογείται ότι νιώθει σαν να έχει βιαστεί, ενώ αποκάλυψε ότι έχει ήδη προσφύγει στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. «Νιώθω βιασμένη. Έχουν παραβιάσει την προσωπική μου ζωή. Έχουν βιάσει την προσωπική μου ζωή, το όνομά μου, την οικογένειά μου. Βλέπω εμένα σε αυτήν την θέση. Να είμαι θύμα μίας τέτοιας επίθεση. Είναι φοβερό» δήλωσε η αντιδήμαρχος Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης. Η Όλγα Πολίτη, πριν από περίπου έναν μήνα, είδε ξαφνικά το πρόσωπό της να εμφανίζεται σε φωτογραφίες με άσεμνο περιεχόμ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

H αντιδήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Όλγα Πολίτη, καταγγέλλει εκβιασμό με μονταρισμένες γυμνές φωτογραφίες

Θύμα εκβιασμού καταγγέλλει ότι έπεσε η αντιδήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Όλγα Πολίτη. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στη δημοσιογράφο Τασούλα Παπανικολάου, η Όλγα Πολίτη ισχυρίστηκε ότι την εκβιάζουν με μονταρισμένες γυμνές φωτογραφίες και γι’ αυτό τον λόγο πέρασε το κατώφλι της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. «Έχουν παραβιάσει και βιάσει την προσωπική […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Εκβιάζουν την αντιδήμαρχο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης με ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για υπόθεση εκβιασμού με μονταρισμένες γυμνές φωτογραφίες προσέφυγε η αντιδήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Όλγα Πολίτη. «Έχουν βιάσει την προσωπική μου στιγμή, το όνομά μου, την οικογένειά μου» αναφέρει χαρακτηριστικά στο Star η αντιδήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Όλγα Πολίτη, καταγγέλλοντας πως το τελευταίο διάστημα έχει πέσει θύμα εκβιασμού […] Το άρθρο Εκβιάζουν την αντιδήμαρχο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης με ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Όλγα Πολίτη: H αντιδήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης καταγγέλλει εκβιασμό με μονταρισμένες γυμνές φωτογραφίες

Θύμα εκβιασμού καταγγέλλει ότι έπεσε η αντιδήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Όλγα Πολίτη. Μιλώντας στο To άρθρο Όλγα Πολίτη: H αντιδήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης καταγγέλλει εκβιασμό με μονταρισμένες γυμνές φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Όλγα Πολίτη: Η Αντιδήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης καταγγέλει εκβιασμό με γυμνές φωτογραφίες

Η Αντιδήμαρχος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης προσέφυγε στη Διώξη…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Εκβιάζουν αντιδήμαρχο Δήμου της Ανατολικής Αττικής με ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες! (βίντεο)

Θύμα εκβιασμού καταγγέλλει ότι έπεσε η αντιδήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Όλγα Πολίτη, εκβιάζοντάς την με γυμνές φωτογραφίες στις οποίες έχει γίνει photoshop. Η κα Πολίτη είδε εαυτόν σε γυμνές φωτογραφίες σε χορηγούμενη διαφήμιση στο διαδίκτυο, με επιτήδειους να στέλνουν παρόμοιο υλικό σε ανθρώπους που γνωρίζει. «Νιώθω βιασμένη. Έχουν παραβιάσει την προσωπική μου ζωή, το όνομά μου, την […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Αντιδήμαρχος Βάρης: Καταγγέλλει εκβιασμό με ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για υπόθεση εκβιασμού με μονταρισμένες γυμνές φωτογραφίες προσέφυγε η αντιδήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Όλγα Πολίτη. «Έχουν βιάσει την προσωπική μου στιγμή, το όνομά μου, την οικογένειά μου» ανέφερε η ίδια μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star. Η αντιδήμαρχος, σημείωσε επίσης ότι το τελευταίο διάστημα, επιτήδειοι έχουν επεξεργαστεί φωτογραφίες, έχουν πάρει […] Το άρθρο Αντιδήμαρχος Βάρης: Καταγγέλλει εκβιασμό με ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eretikos.gr

Η Ολυμπιακή φλόγα στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

To ηφαίστειο που εκτοξεύει χρυσό αξίας χιλιάδων ευρώ την ημέρα

24 Απριλίου του 1915: Η γενοκτονία των Αρμενίων

ΔΥΠΑ: Στις 27 Απριλίου η «Ημέρα Καριέρας» στη Θεσσαλονίκη

Στέφανος Κασσελάκης: Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που του έδωσε ο Τσίπρας (βίντεο)

Συναρπαστικό! Η τεχνητή νοημοσύνη «διαβάζει» τα μυστήρια του διαστήματος (βίντεο)