Η Φωτεινή Πετρογιάννη ξέσπασε για τον Πέτρο Φιλιππίδη – «Εξευτελίστηκαν οι γυναίκες αυτές»

11:02 - 09/02/2023

Η Φωτεινή Πετρογιάννη, με αφορμή την πρωτόδικη απόφαση του Δικαστηρίου για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, μίλησε με σκληρά λόγια […] The post Η Φωτεινή Πετρογιάννη ξέσπασε για τον Πέτρο Φιλιππίδη – «Εξευτελίστηκαν οι γυναίκες αυτές» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φωτεινή Πετρογιάννη: Ξέσπασε για τον Πέτρο Φιλιππίδη – «Εξευτελίστηκαν οι γυναίκες αυτές»

Με σκληρά λόγια για τον κατηγορούμενο ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη, μίλησε η Φωτεινή Πετρογιάννη στο Πρωινό, περιγράφοντας τις σκηνές που διαδραματίστηκαν μέσα στη δικαστική αίθουσα κατά την εκφώνηση της ποινής του.Με σκληρά λόγια για τον κατηγορούμενο ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη, μίλησε η Φωτεινή Πετρογιάννη στο Πρωινό, περιγράφοντας τις σκηνές που διαδραματίστηκαν μέσα στη δικαστική αίθουσα κατά την εκφώνηση της ποινής του.«Οι δύο γυναίκες, που είναι πλέον θύματα του Πέτρου Φιλιππίδη πήγαν στην πρώτη καταγγέλλουσα, της έσφιξαν το χέρι και της είπαν ότι είμαστε όλες μαζί σε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Μαρία Ιωαννίδου: «Η Ναταλία Γερμανού δεν με αγαπάει όσο την αγαπάω εγώ, δεν νοιάζεται»

Τηλεθέαση: Με το δεξί το IQ 160 – Υψηλά ποσοστά για τη νέα σειρά του Star

Λίτσα Γιαγκούση: «Με τον Χρήστο Δάντη δεν μιλούσαμε για δέκα χρόνια»

Δημήτρης Κόκοτας: «Ενιωσα περήφανος, όπως ένιωσε και ο πατέρας μου για μένα»

Γη της Ελιάς: Ένα ξεχωριστό δώρο λαμβάνει η Βασιλική από την Αρετή

Κώστας Τσουρός: «Δεν το έχω ξεχάσει και μου σηκώνεται η τρίχα τώρα που το λέω»