Ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τον φονικό σεισμό στην Τουρκία: «Η ελπίδα και η δύναμη είναι πάντα μέσα μας»
14:26 - 09/02/2023
Τραγικός είναι ο απολογισμός των θυμάτων του καταστροφικού σεισμού που έπληξε τη Δευτέρα την Τουρκία και τη Συρία και ξεπέρασε σήμερα τους 16.000 νεκρούς, την ώρα που σωστικά συνεργεία υπό αντίξοες συνθήκες και υπό δριμύ ψύχος συνεχίζουν την αγωνιώδη κούρσα με τον χρόνο για να σώσουν τους εγκλωβισμένους επιζώντες. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με ανάρτησή του […]
Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τον φονικό σεισμό στην Τουρκία: «Η ελπίδα και η δύναμη είναι πάντα μέσα μας»
Τραγικός είναι ο απολογισμός των θυμάτων...
Διαβάστε το στο ZouglaΣόνι για τον σεισμό στην Τουρκία: «Αν είχα κοιμηθεί θα ήμουν κάτω από τα ερείπια»
Συγκλονίζουν τα λόγια του πρώην παίκτη του Αστέρα Τρίπολης και νυν της Χατάισπορ, Κέβιν Σόνι, ο οποίος αποκάλυψε τον τρόπο που... σώθηκε από τον φονικό σεισμό.
Διαβάστε το στο Συγκλονίζει ο Σονί για τον σεισμό στην Τουρκία: «Αν είχα κοιμηθεί θα ήμουν κάτω από τα ερείπια»
Συγκλονίζει ο Σονί για τον σεισμό στην Τουρκία: «Αν είχα κοιμηθεί θα ήμουν κάτω από τα ερείπια»
10/02/2023
Το περασμένο καλοκαίρι ο Κέβιν Σονί παραχωρήθηκε ως δανεικός από τον Αστέρα στην Χατάισπορ εξαργυρώνοντας μια σούπερ χρονιά που έκανε με τους Αρκάδες. Ο Σονί που βρισκόταν στο Χατάι όταν "χτύπησε" την Τουρκία ο φονικός σεισμός έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση από το νοσοκομείο, καθώς και ο ίδιος χτύπησε κατά τη διάρκεια του σεισμού.
Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Σονί εκείνη την ώρα ήταν ξύπνιος με σκοπό να κάνει την πρωινή προσευχή του και για αυτό το λόγο δεν βρέθηκε κάτω από τα ερείπια.
Ο έμπειρος εξτρέμ που παίζει ως δανεικός από τον Αστέρα στην Χατά
Διαβάστε το στο filathlos.gr