Τσέλσι: Ανανεώνει μέχρι το 2024 ο Τιάγκο Σίλβα
14:00 - 10/02/2023
Σε προφορική συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του Τιάγκο Σίλβα μέχρι το 2024 ήρθε η Τσέλσι. Η επίσημη ανακοίνωση απομένει για την ανανέωση του συμβολαίου του Τιάγκο Σίλβα με την Τσέλσι έως το 2024. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι δυο πλευρές έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας […]
The post Τσέλσι: Ανανεώνει μέχρι το 2024 ο Τιάγκο Σίλβα appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παίκτης της Τσέλσι έως το καλοκαίρι του 2024 ο Τιάγκο Σίλβα
Με τη φανέλα της Τσέλσι θα αγωνίζεται έως το καλοκαίρι του 2024 ο Τιάγκο Σίλβα, καθώς οι «μπλε» ανακοίνωσαν το βράδυ της Παρασκευής την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό για ακόμη έναν χρόνο. Ο άλλοτε στόπερ της Μίλαν, ο οποίος μετράει ήδη 106 συμμετοχές με τους Λονδρέζους σε όλες τις διοργανώσεις, εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας το 2020 από την Παρί Σεν Ζερμέν, κατακτώντας το Champions League του 2021. «Όταν υπέγραψα το πρώτο συμβόλαιό μου εδώ, ήταν μόνο για ένα χρόνο. Τώρα πια οδεύω για τα τέσσερα χρόνια» τόνισε ο Σίλβα λίγο μετά τις υπογραφές, έχοντας στην τροπαιοθήκη του ως παίκτης της Τσέλσι και το UEFA Super Cup, αλλά και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣτην Τσέλσι για άλλον ένα χρόνο ο Τιάγκο Σίλβα
Ο Βραζιλιάνος διεθνής κεντρικός αμυντικός Τιάγκο Σίλβα παρέτεινε το συμβόλαιό του (έληγε το καλοκαίρι) με την Τσέλσι κατά ένα έτος και θα παραμείνει στους «Μπλε» έως τον Ιούνιο του 2024, ανακοίνωσε ο λονδρέζικος σύλλογος.
Διαβάστε το στο matrix24.grΤσέλσι: Πολύ κοντά στην ανανέωση του Τιάγκο Σίλβα
Τσέλσι και Τιάγκο Σίλβα έχουν φτάσει σε προφορική συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους, έως το 2024.
Διαβάστε το στο fosonline.grΣτην Τσέλσι για άλλον ένα χρόνο ο Τιάγκο Σίλβα
Ο Βραζιλιάνος διεθνής κεντρικός αμυντικός Τιάγκο Σίλβα παρέτεινε το συμβόλαιό του (έληγε το καλοκαίρι) με την Τσέλσι κατά ένα έτος και θα παραμείνει στους «Μπλε» έως τον Ιούνιο του 2024, ανακοίνωσε ο λονδρέζικος σύλλογος. «Είμαι ειλικρινά πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Τσέλσι», υπογράμμισε ο 38χρονος πρώην αμυντικός της Μίλαν και της […]
The post Στην Τσέλσι για άλλον ένα χρόνο ο Τιάγκο Σίλβα first appeared on ThesSports.
Διαβάστε το στο thessports.gr