Δένδιας: Οι σεισμοί έδειξαν ότι οι λαοί είναι πολύ πιο κοντά απ’ όσο νομίζουν οι ηγεσίες τους

14:10 - 10/02/2023

«Οι πρόσφατοι καταστροφικοί σεισμοί στην Τουρκία και τη Συρία έδειξαν, από τις αντιδράσεις τόσο της ελληνικής όσο και της τουρκικής κοινωνίας, ότι οι κοινωνίες και οι λαοί είναι πολύ πιο κοντά απ’ ό,τι νομίζουν μερικές φορές οι ηγεσίες τους», σημείωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε ομιλία του στη διπλωματική ακαδημία της Παραγουάης με […] Το άρθρο Δένδιας: Οι σεισμοί έδειξαν ότι οι λαοί είναι πολύ πιο κοντά απ’ όσο νομίζουν οι ηγεσίες τους εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δένδιας για σεισμούς στην Τουρκία: Οι λαοί είναι πολύ πιο κοντά απ’ ό,τι νομίζουν μερικές φορές οι ηγεσίες τους

Στην Παραγουάη βρίσκεται ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη διπλωματική ακαδημία της Παραγουάης με θέμα «Η εξωτερική πολιτική της Ελλάδας στη γειτονιά της και πέραν αυτής: Σχέσεις με τη Λατινική Αμερική, το παράδειγμα της Παραγουάης» μίλησε για τους φονικούς σεισμούς στην Τουρκία και τη Συρία. «Οι πρόσφατοι καταστροφικοί σεισμοί στην Τουρκία και τη Συρία έδειξαν, από τις αντιδράσεις τόσο της ελληνικής όσο και της τουρκικής κοινωνίας, ότι οι κοινωνίες και οι λαοί είναι πολύ πιο κοντά απ’ ό,τι νομίζουν μερικές φορές οι ηγεσίες τους. Η Ελλάδα θα συνεχίσει να στηρίζει τον τουρκικό και τον συριακό λαό την ώρα της ανάγκης τους», υπογράμμισε. Όπως τόν

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Οι σεισμοί έδειξαν ότι οι λαοί είναι πολύ πιο κοντά απ’ όσο νομίζουν οι ηγεσίες τους, τονίζει ο Δένδιας

Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας σε ομιλία του στη διπλωματική ακαδημία της Παραγουάης με θέμα «Η εξωτερική πολιτική της Ελλάδας στη γειτονιά της και πέραν αυτής: Σχέσεις με τη Λατινική Αμερική, το παράδειγμα της Παραγουάης», ανέφερε: «Οι πρόσφατοι καταστροφικοί σεισμοί στην Τουρκία και τη Συρία έδειξαν, από τις αντιδράσεις τόσο της ελληνικής όσο και της Το άρθρο Οι σεισμοί έδειξαν ότι οι λαοί είναι πολύ πιο κοντά απ’ όσο νομίζουν οι ηγεσίες τους, τονίζει ο Δένδιας εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος… τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Τι ώρα και που θα δούμε το ντέρμπι 

Σεπόλια: Εμπρησμός σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Κίνηση: Τροχαία στον Κηφισό έφεραν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα

Βομβαρδισμοί στη Γάζα – Η Γερουσία των ΗΠΑ εγκρίνει νέα βοήθεια στο Ισραήλ

Μεγάλη ανατροπή με τα POS – Πότε θα υπάρξει «κούρεμα» των χρεώσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Η αβάσταχτη ελαφρότητα… Κασσελάκη