Στα μπουζούκια ο Γιώργος Παπανδρέου – Είδε Πλούταρχο και Πάολα

14:20 - 10/02/2023

Στα μπουζούκια βρέθηκε ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ πήγε στο Fever όπου τραγουδούν ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πάολα.   Ο κ. Παπανδρέου απαθανατίστηκε μαζί με τη Γουέντι Κόνελι να πετάει γαρύφαλλα στην πίστα.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στα μπουζούκια ο Γιώργος Παπανδρέου – Διασκέδασε στον Πλούταρχο και την Πάολα

Γιώργος Παπανδρέου: Στα μπουζούκια βρέθηκε ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ πήγε στο Fever όπου τραγουδούν ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πάολα. Ο κ. Παπανδρέου απαθανατίστηκε μαζί με τη  σύντροφό του Γουέντι Κόνελι να πετάει γαρύφαλλα στην πίστα. Σύμφωνα με την εφημερίδα Spirto η Γουέντι Κόνελι μένει μόνιμα στην Ολλανδία, είναι γυμνάστρια […] Το άρθρο Στα μπουζούκια ο Γιώργος Παπανδρέου – Διασκέδασε στον Πλούταρχο και την Πάολα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Στα μπουζούκια τα «έσπασε» ο Γιώργος Παπανδρέου με τη σύντροφό του (ΦΩΤΟ)

Μία από τις σπάνιες εξόδους και μάλιστα… νυχτερινή του Γιώργου Παπανδρέου με τη σύντροφό του Γουέντι Κόνελι παρουσίασε το star.gr. Ο πρώην πρωθυπουργός βρέθηκε στο «Fever» και διασκέδασε με τις επιτυχίες του Γιάννη Πλούταρχου και της Πάολα. Το ζευγάρι ήταν χαλαρό και ιδιαίτερα ευδιάθετο, με τον κ. Παπανδρέου να πετάει μάλιστα και γαρίφαλα στην πίστα. Ο Γιώργος Παπανδρέου και η Γουέντι Το άρθρο Στα μπουζούκια τα «έσπασε» ο Γιώργος Παπανδρέου με τη σύντροφό του (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Dj Valentino για Ελένη Μενεγάκη: «Όταν βάζεις νερό στο κρασί σου, γίνεται νερόκρασο και δεν πετυχαίνει»

Ο Γιώργος Λιάγκας διέψευσε το ρεπορτάζ της Κατερίνας Καινούργιου – «Έπρεπε να κάνει ghosting» λέει ο Ετεοκλής Παύλου

Νέα ανάρτηση Καλλιάνου: Άδωνι, δεν τα βάζω μαζί σου – Όσο ο πατέρας μου έσβηνε, έψαχναν να βρουν αν πληροί τα κριτήρια για ΜΕΘ

Αυτό το βίντεο «έκαψε» τους «εγκεφάλους» στη δολοφονία Λυγγερίδη – Ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες έδωσαν το πρόσταγμα για επίθεση

Η Ματίνα Παγώνη απαντά στον Γιάννη Καλλιάνο: «Υπάρχουν κριτήρια, για να μπει στη ΜΕΘ και να διασωληνωθεί ένας ασθενής»

Stoiximan Super League: Φαβορί για το πρωτάθλημα η ΑΕΚ – Βαθμολογία και πρόγραμμα