MasterChef: Ξέσπασε σε κλάματα στην αποχώρηση – «Μετανάστευση, ρατσισμός, δύσκολο να σε κατακρίνουν»
00:26 - 11/02/2023
Την πρώτη τους εξωτερική δοκιμασία σε ομάδες είχαν χθες οι παίκτες του MasterChef, βάζοντας τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν […]
The post MasterChef: Ξέσπασε σε κλάματα στην αποχώρηση – «Μετανάστευση, ρατσισμός, δύσκολο να σε κατακρίνουν» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
MasterChef: Ξέσπασε σε κλάματα στην αποχώρηση – «Μετανάστευση, ρατσισμός, να σε κατακρίνουν, δεν έχω μάθει στα εύκολα»
Ανατροπές, εντάσεις και κλάματα είχε το επεισόδιο της Παρασκευής (10/2) του MasterChef 2023, το οποίο ξεκίνησε με δύο… απώλειες. Μια οικειοθελή αποχώρηση και την αδιαθεσία ενός κριτή. Ακολούθησε η επεισοδιακή απονομή ασυλίας των νικητών της κόκκινης ομάδας σε έναν παίκτη της αντίπαλης μπλε ομάδας, απόφαση που πήρε πάνω της η αρχηγός των νικητών και η οποία αμφισβητήθηκε και από τις δύο ομάδες και οδήγησε την Σέβα που ήταν η εκλεκτή σε ξέσπασμα: «Να βγω κάτω να μαγειρέψω. Δε μου αρέσουν τα γελάκια». Έπειτα είχαμε την καταγγελία του Γιώργου Πορφύρη, για τον τραμπουκισμό κάποιων στο σπίτι και το μήνυμα στον Αγγελάκο όπως τον αποκάλεσε: «Μη μου κουνάς το δάχτυλο». Αλλά και τα αίματα που
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr