MVP της 24ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα ο Βεζένκοφ

14:38 - 11/02/2023

Έχοντας 28 πόντους και 13 ριμπάουντ, με 40 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου, ο Σάσα Βεζένκοφ αναδείχθηκε MVP της 24ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα! Check out the best bits from the @olympiacosbc star performance 'MVP of the Round' I #EveryGameMatters pic.twitter.com/88y8nWqFFw — Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) February 11, 2023 The post MVP της 24ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα ο Βεζένκοφ first appeared on ThesSports.

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

MVP της 24ης αγωνιστικής στην Euroleague ο Βεζένκοφ

Η εξαιρετική εμφάνιση του Σάσα Βεζένκοφ κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου του χάρισε το βραβείο του MVP της 24ης αγωνιστικής της Euroleague.

Διαβάστε το στο in.gr

EuroLeague: MVP της «λειψής» 24ης αγωνιστικής ο Βεζένκοβ

Ο Σάσα Βεζένκοβ έκανε ό,τι έπρεπε στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άλμπα και αναδείχθηκε ο MVP της μη ολοκληρωμένης 24ης αγωνιστικής της EuroLeague. Πέμπτη φορά στη σεζόν ο τίτλος στον «ερυθρόλευκο» φόργουορντ.

Διαβάστε το στο Gazzetta

MVP της 24ης αγωνιστικής στην Euroleague ο Βεζένκοφ

Η εξαιρετική εμφάνιση του Σάσα Βεζένκοφ κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου του χάρισε το βραβείο του MVP της 24ης αγωνιστικής της Euroleague.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Ο Βεζένκοφ MVP της 24ης ημέρας στην Ευρωλίγκα

Ο Σάσα Βεζένκοφ απόκτησε φέτος «ερωτική» σχέση με το βραβείο του πολυτιμότερου (MVP) αθλητή στην Ευρωλίγκα, αφού η επικράτησή του κατά την 24η αγωνιστική ήταν η πέμπτη για την τρέχουσα… Ο Βεζένκοφ MVP της 24ης ημέρας στην Ευρωλίγκα - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

MVP της 24ης αγωνιστικής ο Βεζένκοφ

Ο Σάσα Βεζένκοφ αναδείχθηκε πολυτιμότερος (MVP) αθλητής της Ευρωλίγκας για την 24η αγωνιστική, αποτέλεσμα της απίστευτης εμφάνισής του στον εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με την Άλμπα Βερολίνου, που έληξε με θρίαμβο των «ερυθρόλευκων» (93-60). Ήταν η πέμπτη συνεχής νίκη [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»