Σοφία Βογιατζάκη: «Ας πεθάνω χοντρή σε αυτή τη ζωή»
18:24 - 13/02/2023
Συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μουλά παραχώρησε η Σοφία Βογιατζάκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για […]
The post Σοφία Βογιατζάκη: «Ας πεθάνω χοντρή σε αυτή τη ζωή» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοφία Βογιατζάκη: Ας πεθάνω χοντρή σε αυτή τη ζωή, δεν έγινε και τίποτα
“Όλη μου η ζωή είναι βάλε-βγάλε, κουράστηκα” ανέφερε η Σοφία Βογιατζάκη. Η Σοφία Βογιατζάκη μίλησε στο ΕΓΩ και στον Γιώργο Μουλά για τις προσπάθειες που έχει κάνει να χάσει κιλά. Bullying συναντήσατε στη ζωή σας; Επειδή δεν υπάρχει γενικότερα μέσα στο κεφάλι μου, δεν το αναγνωρίζω κιόλας εύκολα. Εμφανώς όχι δεν το έχω συναντήσει. Σαφώς, ... Περισσότερα
To άρθρο Σοφία Βογιατζάκη: Ας πεθάνω χοντρή σε αυτή τη ζωή, δεν έγινε και τίποτα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Σοφία Βογιατζάκη: «Ας πεθάνω χοντρή σε αυτή τη ζωή»
«Κουράστηκα...»
Διαβάστε το στο Σοφία Βογιατζάκη: «Ας πεθάνω χοντρή σε αυτή τη ζωή – Όλη μου η ζωή είναι βάλε-βγάλε, κουράστηκα»
Συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μουλά παραχώρησε η Σοφία Βογιατζάκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την πάλη της με τα κιλά και τις φορές που έχει προσπαθήσει να χάσει βάρος με διάφορες δίαιτες.
Συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μουλά παραχώρησε η Σοφία Βογιατζάκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την πάλη της με τα κιλά και τις φορές που έχει προσπαθήσει να χάσει βάρος με διάφορες δίαιτες. Bullying συναντήσατε στη ζωή σας; Επειδή δεν υπάρχει γενικότερα μέσα στο κεφάλι μου, δεν το αναγνωρίζω κιόλας […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr