Λευκός Οίκος: Τα ιπτάμενα άγνωστα αντικείμενα δεν προέρχονται από εξωγήινους
20:56 - 13/02/2023
Οι εκπρόσωποι του Λευκού Οίκου ανακοίνωσαν ότι τα άγνωστα αντικείμενα που καταρρίφθηκαν πάνω από τις ΗΠΑ είναι φτιαγμένα από ανθρώπινη τεχνολογία και ότι δεν σχετίζονται με κάποια εξωγήινη μορφή ζωής. Σε ενημέρωση Τύπου που έγινε με αφορμή την κατάρριψη ιπτάμενων αντικειμένων στη Βόρεια Αμερική, η Καρίν Ζαν-Πιέρ δήλωσε πως «λατρεύω την ταινία “Ε.Τ. ο Εξωγήινος”, αλλά ας μείνουμε εκεί». Επιπλέον, ο Τζον Κίρμπι, εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, παίρνοντας τον λόγο, είπε: «ευχαριστώ που το ξεκαθάρισες, κάνεις τη δουλειά μου ευκολότερη». Εντούτοις, δεν ανέφεραν τη χώρα από την οποία προέρχονται τα αντικείμενα που καταρρίφθηκαν, με αρκετούς να εικάζουν την Κίνα, με αφορμή τ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λευκός Οίκος: Τα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα που καταρρίψαμε δεν έχουν σχέση με εξωγήινη δραστηριότητα
Ο Λευκός Οίκος διαβεβαίωσε απόψε ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη εξωγήινης δραστηριότητας που να σχετίζεται με τις πρόσφατες καταρρίψεις αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενων αντικειμένων.
The post Λευκός Οίκος: Τα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα που καταρρίψαμε δεν έχουν σχέση με εξωγήινη δραστηριότητα appeared first on OnAlert.
Διαβάστε το στο onalert.grΛευκός Οίκος: Τα "μπαλόνια" που καταρρίφθηκαν στη Βόρεια Αμερική δεν σχετίζονται με εξωγήινους
Ο Λευκός Οίκος διαβεβαίωσε απόψε ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη εξωγήινης δραστηριότητας που να σχετίζεται με τις πρόσφατες καταρρίψεις αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενων αντικειμένων στον εναέριο χώρο της Βόρειας Αμερικής. «Ξέρω ότι τέθηκαν ερωτήματα και υπήρξαν ανησυχίες για αυτό αλλά δεν [...]
Διαβάστε το στο matrix24.grΛευκός Οίκος: Τα «μπαλόνια» που καταρρίφθηκαν στη Β. Αμερική δεν σχετίζονται με εξωγήινους
«Ξέρω ότι τέθηκαν ερωτήματα και υπήρξαν ανησυχίες για αυτό αλλά δεν υπήρξε καμία ένδειξη εξωγήινων ή εξωγήινης δραστηριότητας» είπε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Καρίν Ζαν-ΠιερΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.gr