Φανούλα Αργυρού: Γιατί βρέθηκε στη ΚΔ ο Μπάιντεν το 2014 – αγωγός προς Τουρκία με θυσία την ΚΔ

03:26 - 14/02/2023

Μέρος Β’ Σε συνέχεια του άρθρου μου της περασμένης Κυριακής «Σημερινή» 5.2.2023, «Tα «Αμερικανικά Συμφέροντα», F16, ενέργεια, χάρτης Μπάιντεν/Χόκσταιν και το ΟΧΙ μας το 2004!» Μέρος Α΄, συνεχίζω τα σχόλιά μου για το άρθρο του τουρκικής καταγωγής Sinan Ciddi στο “American Interest” 28.1.2023.»Μόνο η Αμερική μπορεί να λύσει το Κυπριακό». Η αναφορά του αρθρογράφου ότι οι ΗΠΑ θα χρειαστούν να επενδύσουν διπλωματικά όπως έγινε με το Βόρειο Ιρλανδία και τους πολέμους στα Βαλκάνια (για τη λύση του Κυπριακού), ταυτίζ...

Διαβάστε Περισσότερα στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ patrasevents.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τώρα λόγω ηλικίας πρέπει να λέω ότι είμαι παρουσιάστρια, το μοντέλο δεν το πιστεύουν

Ελένη Τσολάκη: "Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε 3% απέναντί μας και λέγαμε: ευτυχώς, δεν θα τραβήξει"

Πάνος Μουζουράκης: "Είμαι 45 αλλά δε νιώθω 35, γιατί στα 35 ένιωθα χειρότερα απ’ ότι νιώθω τώρα"

Κατσαρίνη για Super Κική: Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τα ποσά που βγάζουμε από το Instagram, ο κόσμος πεινάει

Γερμανία: Απαισιόδοξοι για το μέλλον και απογοητευμένοι από την πολιτική οι νέοι

Τουρισμός: Αύξηση 14,4% στην επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας